- 11 Şubat 2014
- 207
- 104
- 41
-
- Konu Sahibi SEBAHAT_20
2 dk içinde hemen 2 çizgiler çıktı ama bilmiyorum yarın randevu aldım gitsem mi birazdaha beklesem mi bir arkadaş 35 gün öğrenmiş burdaSonuçları doktora gösterdiniz mi? Hamile olsanız 6-7 haftalık olmanı lazım kanda çıkmaması mümkün değil . Kaset testler bozuktur ya da siz doğru şekilde yapamamışsınızdır.
35 gün sonra gittiği için öğrenmiştir, kanda çıkmaması mümkün değil. Kan testi kesin sonuç verir. Siz bir an önce doktora gidin . Kaset testlerde pozitif çıkmasının belki başka bir nedeni vardır2 dk içinde hemen 2 çizgiler çıktı ama bilmiyorum yarın randevu aldım gitsem mi birazdaha beklesem mi bir arkadaş 35 gün öğrenmiş burda
Anladım teşekkür ederim35 gün sonra gittiği için öğrenmiştir, kanda çıkmaması mümkün değil. Kan testi kesin sonuç verir. Siz bir an önce doktora gidin . Kaset testlerde pozitif çıkmasının belki başka bir nedeni vardır
Kuruma çizgisi gibi geldi bana ama
2dk olmadan çıktı pozitif kuruma değildi kuruyunca böyle görünüyorKuruma çizgisi gibi geldi bana ama
Testleriniz aynı marka mı? Bebetime gibi geldi bana yalancı pozitif çıkarabiliyolar.2dk olmadan çıktı pozitif kuruma değildi kuruyunca böyle görünüyor
Evet aynı marka eczanede sadece bu var anlayamadım kafam çok karışıkTestleriniz aynı marka mı? Bebetime gibi geldi bana yalancı pozitif çıkarabiliyolar.
Sonuç ne çıktı bende aynı durumdayım hamile misiniz cevap verin lütfenMerhaba güzel anneler benim gibi olan varmı yardımcı olurmusunuz
Benim son adet tarihi 21 ağustos adet 14 gün deyken kan testi yaptırdım 0.100 çıktı birazdaha bekledim perşembe günü gecikmenin 21 günü kaset testte pozitif gördüm tekrar kan verdim 0.100 çıktı gecikmenin 25 günü ne kadar 3 test daha yaptım hepsi pozitifi bugün dayanamayıp kan verdim 1.20 çıktı ben anlam veremedim ilk defa bukadar gecikti sol kasığımda ağrı var bacağıma vuran belim ağrıyor göğüslerde hassasiyet büyüme var belirtiler bunlar 2 defa tüp bebek yaptık negatif sonuç daha sonra eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu sonra bunlar oldu varmı benim gibi sonradan yükselen tecrübeli annelerden yardım istiyorum
Sonucunuz ne oldu rabbim gönlünüze göre versin2dk olmadan çıktı pozitif kuruma değildi kuruyunca böyle görünüyor
Sonucunuz ne oldu
Sonucunuz ne oldu rabbim gönlünüze göre
Bnmde aynı idrar testinde pozitif çıktı ama kan da 1/20 çıktı acaba yükselir mj bnm de 8 gündür adet olamm gerekirken olmadım adetim.2 gün gecikince kahverengi akıntım ds oldu berlitilerim.de var inslahh hamileyizdirrMerhaba güzel anneler benim gibi olan varmı yardımcı olurmusunuz
Benim son adet tarihi 21 ağustos adet 14 gün deyken kan testi yaptırdım 0.100 çıktı birazdaha bekledim perşembe günü gecikmenin 21 günü kaset testte pozitif gördüm tekrar kan verdim 0.100 çıktı gecikmenin 25 günü ne kadar 3 test daha yaptım hepsi pozitifi bugün dayanamayıp kan verdim 1.20 çıktı ben anlam veremedim ilk defa bukadar gecikti sol kasığımda ağrı var bacağıma vuran belim ağrıyor göğüslerde hassasiyet büyüme var belirtiler bunlar 2 defa tüp bebek yaptık negatif sonuç daha sonra eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu sonra bunlar oldu varmı benim gibi sonradan yükselen tecrübeli annelerden yardım istiyorum
Benim belirtilerim yoktu idrar çift çizgi çıkıyordu kanda gebelik yoktu. Eşim korunuyordu iki evladım var Allah bağışlasın başka istemiyorum.Bugün regl oldum. Rabbim evlat isteyen tüm kadınlara nasip etsin inşallah.Sizin belirtilerinizz var mıydı