Kızlar acil bir sorum olacak size?yorumlarsanız sevinirim.Eşim 1 yıl önce varikosel ameliyatı oldu ve sperm değerleri yükselmeye başladı.Bu ay adetim 1-2 gün geçti ve idrar testi yaptım ikinci çizgi silik de olsa çıktı.1 gün sonra kan testi yaptırdım ve hcg 0,16 çıktı hamile değilsin dediler. Bu arada adet olamıyordum ve 2 test yaptım bu sefer iki çizgide net bir şekilde görülüyor.şimdi sağ kasığımda batmalar oluyor halsizlik ve gaz birikmesi oluyor.Bu gün adetim 8 gün geçti.Ben dış gebelikten şüphelendim başına böyle bir şey gelen veya duyan var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İdrar testi pozitif kan testi negatif çıkan var mı?
- Konu Sahibi arz3522
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Şubat 2013
- 218
- 235
- 103
kan testini ne zaman yaptırmıstınız onu tekrarlayın bence muhtemelen yükselmiştir bugun buna benzer birkaç yazı okumustum sonradan yükselenler olmusKızlar acil bir sorum olacak size?yorumlarsanız sevinirim.Eşim 1 yıl önce varikosel ameliyatı oldu ve sperm değerleri yükselmeye başladı.Bu ay adetim 1-2 gün geçti ve idrar testi yaptım ikinci çizgi silik de olsa çıktı.1 gün sonra kan testi yaptırdım ve hcg 0,16 çıktı hamile değilsin dediler. Bu arada adet olamıyordum ve 2 test yaptım bu sefer iki çizgide net bir şekilde görülüyor.şimdi sağ kasığımda batmalar oluyor halsizlik ve gaz birikmesi oluyor.Bu gün adetim 8 gün geçti.Ben dış gebelikten şüphelendim başına böyle bir şey gelen veya duyan var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.
kan testini ayın 15inde yaptırmıştım açıkçası kan testi yaptırıp negatif sonuç almaktan da korkuyorum.kan testini ne zaman yaptırmıstınız onu tekrarlayın bence muhtemelen yükselmiştir bugun buna benzer birkaç yazı okumustum sonradan yükselenler olmus
Canım bende de aynısı olmuştu.adetim 10 gün geçmişti kan testi negatif çıktı.idrar testi her zaman doğru sonuç vermiyor canım dış gebelikte de bhcg yükseliyor. Ama sen gene de bi kan testi daha yaptır için rahatlasin canımKızlar acil bir sorum olacak size?yorumlarsanız sevinirim.Eşim 1 yıl önce varikosel ameliyatı oldu ve sperm değerleri yükselmeye başladı.Bu ay adetim 1-2 gün geçti ve idrar testi yaptım ikinci çizgi silik de olsa çıktı.1 gün sonra kan testi yaptırdım ve hcg 0,16 çıktı hamile değilsin dediler. Bu arada adet olamıyordum ve 2 test yaptım bu sefer iki çizgide net bir şekilde görülüyor.şimdi sağ kasığımda batmalar oluyor halsizlik ve gaz birikmesi oluyor.Bu gün adetim 8 gün geçti.Ben dış gebelikten şüphelendim başına böyle bir şey gelen veya duyan var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.
- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- 31 Mart 2015
- 801
- 495
- 33
- 42
sonucunuzu çok merak ettim. yeniden kan testi yaptırdınız mı? bende şu an aynı şeyi yaşıyorum. ama benim henüz adet günüm gelmedi, 3 gün var daha idrar testlerinde pozitif çıkıyor silik çizgi, ama kan testim düşük çıktı dün 0,100 çıktı, bu gün sabah ilk idrarda yine test yaptım. yine pozitif çıktı, sizin durumunuz nasıl oldu çok merak ettim.Kızlar acil bir sorum olacak size?yorumlarsanız sevinirim.Eşim 1 yıl önce varikosel ameliyatı oldu ve sperm değerleri yükselmeye başladı.Bu ay adetim 1-2 gün geçti ve idrar testi yaptım ikinci çizgi silik de olsa çıktı.1 gün sonra kan testi yaptırdım ve hcg 0,16 çıktı hamile değilsin dediler. Bu arada adet olamıyordum ve 2 test yaptım bu sefer iki çizgide net bir şekilde görülüyor.şimdi sağ kasığımda batmalar oluyor halsizlik ve gaz birikmesi oluyor.Bu gün adetim 8 gün geçti.Ben dış gebelikten şüphelendim başına böyle bir şey gelen veya duyan var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.
- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
- 31 Mart 2015
- 801
- 495
- 33
- 42
çok sevindim :) hayırlı olsun, inşallah benim de böyle olur, geçen ay da kimyasal gebelik denmişti. dün de adet günümdü olmadım ama sağ kasıığımda batmalar var yine, yarın sabah doktora gidicem, şu an ne kadar değerleriniz ne kadar yükseldi ?evet canım yaptırdım ve hamileymişim :)
- 31 Mart 2015
- 801
- 495
- 33
- 42
günaydın hanımlar,
benim sorum şu geçen ay kimyasal gebelik yaşadım, bu ay adet günümden bir hafta önce kan testi yaptırdı 0,100 çıktı, adet günümde adet olmadım, adet günümün ikinci günü yine kan testi yaptırdım yine 0,1 çıktı. doktor adet söktürücü verdi ben hala adet olmadım yani adetim 4 gün geçti. hiçbir adet belirtim yok, sadece belimde biraz ağrı var çok ayakta durduğum zaman onun dışında hiçbirşey yok, ilacı içmelimiyim yoksa beklemelimiyim, yeniden kan testi yaptırayımmı, bir mucize olup değerlerim yükselirmi sizce
benim sorum şu geçen ay kimyasal gebelik yaşadım, bu ay adet günümden bir hafta önce kan testi yaptırdı 0,100 çıktı, adet günümde adet olmadım, adet günümün ikinci günü yine kan testi yaptırdım yine 0,1 çıktı. doktor adet söktürücü verdi ben hala adet olmadım yani adetim 4 gün geçti. hiçbir adet belirtim yok, sadece belimde biraz ağrı var çok ayakta durduğum zaman onun dışında hiçbirşey yok, ilacı içmelimiyim yoksa beklemelimiyim, yeniden kan testi yaptırayımmı, bir mucize olup değerlerim yükselirmi sizce
- 30 Haziran 2016
- 6
- 0
- 1
- 37
Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım 18 nisanda 6.buçuk yılık bebegim karnımda oldu. Bu ay korunmamistik adetim 1 hafta kala dayanamadim test yaptim pozitif cikti dünyalar benim olmuştu inanamadım bir haftada tam 22 tane test tekrastladım hepsi pozitif sonra kan verdim 5.02 çıktı 2 gün sonra yine gel dediler yine kan verdim 5.49 çıktı yükselir diye beklerken regl m geldi şoktayım o test ler in hepsimi yanlıştı
Merhabalar. Umarım bana yardımınız dokunur. Son adet tarihim 10 Ağustos. 20si yumurtlama. Yumurtlama öncesi sonrası ilişkim oldu. Fortest erken gebelik testi şüpheli ilişkiden 5 -7 gün sonra uygulanabilen bir test. Bundan 2 gün önce silik çizgi çıktı ama yaptıktan bir iki dakika sonra. Dün uyguladığım testte öyle. Ancak bu iki testte de silik dediğim çizgi çok belirsizdi. Bugün aynı testten iki tane daha aldım. Yaptığım anda daha belirgin ikinci çizgi hemen çıktı. Acaba mı diyerek hemen öbürünü de yaptım. Bunların hepsi ilk idrarla yağıldı bu arada. Ve onda da aynı şekilde. Gidip kan verdim ve sonuç 0,100. 4 test birden hatalı mı yani. Belliki hatalı diyeceğim ama insan kabul etmek istemiyor. Çıkınca sonuç ucuz testlerden alıp gün içinde uyguladım. 1 dakika olmadan silik çizgi. Aklımı yiyeceğim. Düşünceleriniz nelerdir acaba?