Sabah yapmanız iyi olurdu açıkçası dayanamayacak bir şey yok ki ortada :)Evet hanımlar eczaneye gittim anlattım durumu abla hamilesin sen bu kadar net çizgi çıkamaz yoksa dedi başka test verdi kesin sonuç sabahki ilk idrarinda çıkar sabah yap dedi dayanamadim şimdi yaptım negatif çıktı hamile degilmisim galiba
Ne bileyim diğerini de sabah yapıcamSabah yapmanız iyi olurdu açıkçası dayanamayacak bir şey yok ki ortada :)
Hadi inşallah güzel sonuçlanır sıvı alımı olduğu zaman test yanıltıyor belki ondan negatif çıkmıştır bilemeyiz..Ne bileyim diğerini de sabah yapıcam
Insallah bakalım hayırlısı ya vallaHadi inşallah güzel sonuçlanır sıvı alımı olduğu zaman test yanıltıyor belki ondan negatif çıkmıştır bilemeyiz..
Pozitif çıkan devita hızlı gebelik testiydi şimdi de gebelik testi yaptım negatif çıktı kızlar bebiş yok
KesinlikleEvet devita marka güvenilir değilmiş bunu anlıyoruz ve o testten uzak duruyoruz...
Sen eminin şu an üzülüyorsun inan umut ediyor pozitifi görünce.. Üzülme canım en kısa zamanda hepimiz hamilelik haberlerimizi alırız inşallah. Zamanını bekliyor bebişlerimiz.. :)Kesinlikle
AminSen eminin şu an üzülüyorsun inan umut ediyor pozitifi görünce.. Üzülme canım en kısa zamanda hepimiz hamilelik haberlerimizi alırız inşallah. Zamanını bekliyor bebişlerimiz.. :)
Valla biraz üzüldüm sonuçta pozitif görünce çok heveslenmistim hayırlısı dedim hep zamanı değilmiş demekki inşallah tez zamanda bende bi bebek sahibi olurumSen eminin şu an üzülüyorsun inan umut ediyor pozitifi görünce.. Üzülme canım en kısa zamanda hepimiz hamilelik haberlerimizi alırız inşallah. Zamanını bekliyor bebişlerimiz.. :)
Üzülme canım inşallah bir dahaki ayaAmin
Valla biraz üzüldüm sonuçta pozitif görünce çok heveslenmistim hayırlısı dedim hep zamanı değilmiş demekki inşallah tez zamanda bende bi bebek sahibi olurum
Amin yok hâlâ olmadım yarın bi kadın doğumcuya gidicemHakkında hayırlısı inşallah adet oldun mu peki
Teste göre var gibi bebek..İnşallah makine hatalıdır canım....Benim de sabah ilk idrar silik çizgi çıktı diğer hamileliğimde de böyleydi geç döllenmeydi kana gittim telde aradım sonuç için negatif dediler ama idrar testinde var dedim o zaman belki makine hatalı ölçtü 1 hafta sonrabir daha yapalım dediler moral 0
Bu da sabahki testim
Teste göre var gibi bebek..İnşallah makine hatalıdır canım....
Başka merkezde kana git yine negatif cikarsa kadin doguma git. Cunku.ben bir ara sira beklerken bir kadin doktora dediki idrar testi yaptim pozitif cikti ama kanda gebelik yok gozukuyo. Sonra doktor ultrasonla bakip kistin var bazen oluyor boyle seyler dedi. Bende anlam verememistim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?