Gebeliğe Hazırlık İdrar testi pozitif kan negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah yapmanız iyi olurdu açıkçası dayanamayacak bir şey yok ki ortada :)

Pozitif çıkan devita hızlı gebelik testiydi şimdi de gebelik testi yaptım negatif çıktı kızlar bebiş yok

Eklentiler

• Screenshot_20190505-090616.png
    522,3 KB · Görüntüleme: 203
  • IMG-20190505-WA0003.jpeg
    40,9 KB · Görüntüleme: 194
Sen eminin şu an üzülüyorsun inan umut ediyor pozitifi görünce.. Üzülme canım en kısa zamanda hepimiz hamilelik haberlerimizi alırız inşallah. Zamanını bekliyor bebişlerimiz.. :)
Amin
Sen eminin şu an üzülüyorsun inan umut ediyor pozitifi görünce.. Üzülme canım en kısa zamanda hepimiz hamilelik haberlerimizi alırız inşallah. Zamanını bekliyor bebişlerimiz.. :)
Valla biraz üzüldüm sonuçta pozitif görünce çok heveslenmistim hayırlısı dedim hep zamanı değilmiş demekki inşallah tez zamanda bende bi bebek sahibi olurum

Benim de sabah ilk idrar silik çizgi çıktı diğer hamileliğimde de böyleydi geç döllenmeydi kana gittim telde aradım sonuç için negatif dediler ama idrar testinde var dedim o zaman belki makine hatalı ölçtü 1 hafta sonrabir daha yapalım dediler moral 0
Bu da sabahki testim

Eklentiler

• IMG_20190516_145112.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 258
Bu da diğer kızımdaki testimdi kanda 25 çıkmıştı geç döllenmeydi

Eklentiler

• IMG_20190516_234440.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 193
Teste göre var gibi bebek..İnşallah makine hatalıdır canım....

Başka bir konuya yazmıştım canım benim durum karışık biraz buraya da o mesajı kopyalıyorum...

Kadınlar Kulübü
Hencacelik

Hamilelik Belirtileri
Erken Hamilelik - Gebelik Belirtileri
Konu SahibiEditor Başlangıç Tarihi10 Mayıs 2007
Takibi Bırak

•••
Semipermeable
Semipermeable
Popüler Üye Kayıtlı Üye
Çarşamba 19:23
Konu Sahibi: Editor
Add bookmark
#62.681
adetim gecikeli 3 gun oldu. idrar testi yaptim negatif cikti. adetim hic sasmazdi max 1 gun. bu ay ramazandan once 2 hafta cok yurudum ara ara kostum. o mu etkiledi de gecikti ya da oructan mi bilmiyorum. ama kasiklarim agriyor hele de sol. batma var. ara ara uzun surmeyen regl sancisi var. rahim kaslarim kasiliyor sanki.bunun disinda herhangi bir belirti yok. zirt pirtta test yapmak istemiyorum acikcasi. ayni sekilde umutlanmakta. paylasmiyorum sirf bu yuzden kimseyle
Beğen Alıntı Cevapla Şikayet Et

Hencacelik
Hencacelik
Aktif Üye Kayıtlı Üye
3 dakika önce
Konu Sahibi: Editor
Add bookmark
#62.682
Bayanlar benim durumum da biraz karışık günlerdir düşünüyorum kuruyorum kafamda geçen ay adetime 10 gün kala bir kere ilşki oldu tehlikeli günler değil diye izin verdim adetim 3 gün erken geldi ve 3 günde bitti sonrasında 3 gün az az kahverengi çamur gibi akıntılar geldi neyse sonra benim hiç olmaz midemde garip şeyler olmaya başladı bulantı desem değil yanma ekşime sabahları ve ne zaman yemem yersem bi garip üşüttüm mü dedim yok sanmam midem hala bulanıyo gibi sabahları 5 te uyanıyorum gün içinde ne yesem ağzıma geliyo sanki geğirti gibi bana bi şüphe düştü üstüne görme ya da adet olup hamile olanlarda az değil başka testler için doktora gittim beta hcg de istedim 1.8 çıktı yok dediler ama midem hala devam ediyordu bunun yanında bel ve sırt ağrısı başladı batma gibi ben de dayanamadım bir test alayım dedim sabah ilk idrarımla yaptım bugün ikinci çizgi silik çıktı ama çıktı diğer çocuğumda da bu şekildeydi ve geç döllenme demişti doktorum kanda 25 çıkmıştı idrar testinde olmazsa neden çıksın diye bi sevindim kana gittim hemen sonucu telde öğrenecektim aradım negatif dediler ama idrar testinde çıktı dedim o zaman belki makinede hata oldu 1 hafta sonra tekrar yapalım dediler kafam karman çorman midem hala devam ediyo ekte sabahki testim var testte 20 dk da okuyun yazıyor ve 2. Çizgi silikte olsa var

Başka merkezde kana git yine negatif cikarsa kadin doguma git. Cunku.ben bir ara sira beklerken bir kadin doktora dediki idrar testi yaptim pozitif cikti ama kanda gebelik yok gozukuyo. Sonra doktor ultrasonla bakip kistin var bazen oluyor boyle seyler dedi. Bende anlam verememistim...

Teşekkürler canım Evet kadın doğuma gitmem lazım sonuç her ne olursa olsun bilgin var mı bu kistler mide bulantısı yanma ekşime yaparmı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…