Tabii sonrada bizede haber ver inşallah vardır biseyler istiyormuydunYarın eczane yolları taştan diyeyim benonda da pozitif çıkarsa direkt özel hastaneye
Ayy istiyorum ya haberi almaz olumluda olsa olumsuzda haber vericem hanımlar çok çok sağolunTabii sonrada bizede haber ver inşallah vardır biseyler istiyormuydun
Bizi habersiz koyma olurmuAmin inşallah ya 2 gün daha bekleyeyim kantesti yaptircam pazartesi tekrar
Tabi sizede haber vericemBizi habersiz koyma olurmu
Canım benim güzel haberlerle gel insallah kuzumTabi sizede haber vericem
Darısı başımaBen olsam hemen bi koşu gidip test almıştımmasallah sabrına. Bu forumda bir arkadaş aynı senin gibi olmuştu,başka bir merkezde kanı yenileyince hamile olduğunu öğrenmişti. Şimdilerde bebek büyütüyor:)
İki test birden yanılmış değildir ama kan testide garanti bir test sonuçta vallahi çok ilginç olmuş yarın test yap tekrar pozitif çıkarsa başka merkezde kan verin :)Darısı başımaay valla umutlandim
Böyle alengirli işler hep beni bulur zatenİki test birden yanılmış değildir ama kan testide garanti bir test sonuçta vallahi çok ilginç olmuş yarın test yap tekrar pozitif çıkarsa başka merkezde kan verin :)
Merhabalar canım aynı durumu bende geçen ay yaşadım ben 3,4 testte 1 net ve diğerleri silik de olsa gördüm. Bende senin gibi hamileyim zannediyordum taki ertesi gün kan sonucunu alana kadar sonuç 3 tü yani gebe değildim. Doktoruma da gösterdim testlerimi kan daha net dedi. Ama istersen bir daha tekrarlayalım dedi bende adetimin geçmesini bekledim geçti ve geçtikten 3 gün sonra adet oldum. Artık testlere de güvenim kalmadı. En kesin sonuç kan. Ama bazen kanda da yanlışlık olabiliyormuş bu da 100de 2 ihtimal felan. Sen kendini yinede herşeye hazırla canım. Hazırlamayınca insan baya üzülüyor. Bu arada ben geçen ay 2 defa yumurtlamıştım. Beklediğim tarihten 9.10 gün sonra adet oldum. Ama inşallah testte bir yanlışlık vardır da hamilesindir.Ayy inşallah kan sonucu çıkmadan önce elim karnimdagezdim 0 çıkınca şok geçirmiştim
Benim adetimin üzerinden geçeli 12.gün bugün hala gelen giden yok bakalım herşeyin hayırlısı dedimMerhabalar canım aynı durumu bende geçen ay yaşadım ben 3,4 testte 1 net ve diğerleri silik de olsa gördüm. Bende senin gibi hamileyim zannediyordum taki ertesi gün kan sonucunu alana kadar sonuç 3 tü yani gebe değildim. Doktoruma da gösterdim testlerimi kan daha net dedi. Ama istersen bir daha tekrarlayalım dedi bende adetimin geçmesini bekledim geçti ve geçtikten 3 gün sonra adet oldum. Artık testlere de güvenim kalmadı. En kesin sonuç kan. Ama bazen kanda da yanlışlık olabiliyormuş bu da 100de 2 ihtimal felan. Sen kendini yinede herşeye hazırla canım. Hazırlamayınca insan baya üzülüyor. Bu arada ben geçen ay 2 defa yumurtlamıştım. Beklediğim tarihten 9.10 gün sonra adet oldum. Ama inşallah testte bir yanlışlık vardır da hamilesindir.
Bende meraktayımAy ben de çok merak ettim konuyu takipteyim inşallah güzel haberler alırsın
Valla eczaneye gebelik testi istiyorum dedim üzerinde 3 4 dk sonraki sonuç gerçek yazıyordu kronometre tuttum 3 ve 4 . Dakikalarin fotosunu çektim bugün bide şu pahalı olan testten alıcam bakalım hayırlısıÇizgi hemen mi çıktı bekleyince mi çıktı canım? Bir de hamilelik testi değil de ovülasyon testi yapmış olabilir misin yanlışlıkla acaba?
Valla eczaneye gebelik testi istiyorum dedim üzerinde 3 4 dk sonraki sonuç gerçek yazıyordu kronometre tuttum 3 ve 4 . Dakikalarin fotosunu çektim bugün bide şu pahalı olan testten alıcam bakalım hayırlısı
Normalde kan testi 0 çıkınca demekki idrar testi yanlış dedim ama arkadaşım merve 2 idrar testide bu kadar pozitif çıkması çok garip dedi bugün idrar testi alcam tekrardan o da pozitif çıkarsa özel hastanede baktircam kanımaAnladım canım Buna göre bariz pozitif ama kan testinin negatif çıkması enteresan daha önce hatalı negatif gördüm ama o kadar net hatalı pozitif görmemiştim
Normalde kan testi 0 çıkınca demekki idrar testi yanlış dedim ama arkadaşım merve 2 idrar testide bu kadar pozitif çıkması çok garip dedi bugün idrar testi alcam tekrardan o da pozitif çıkarsa özel hastanede baktircam kanıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?