Canım birkez daha git istersen kan testi için . Hamilelik için kullandığınız bir ilaç varmıMerhaba benim adetim geçeli 8 gün olmuştu 2 tane idrar testi pozitif çıktı ama ertesi gün kanda beta degerim 0 çıktı. Arkadaş diyor benim testim bile daha silik çıkmıştı diye aklıma şüphe düştü kan testi yanlış olmuş olabilir mı laboratuvar da bi hata falan
Idrar testini tekrarlayıp yeniden kan verebilirsiniz daha kaliteli bir test alın bunlar biraz dandik oluyor birde 2 tane yapmışsınız genelde yanılmaz 2 Tane pozitif test ama siz tekrar yapın tekrar kan verinMerhaba benim adetim geçeli 8 gün olmuştu 2 tane idrar testi pozitif çıktı ama ertesi gün kanda beta degerim 0 çıktı. Arkadaş diyor benim testim bile daha silik çıkmıştı diye aklıma şüphe düştü kan testi yanlış olmuş olabilir mı laboratuvar da bi hata falan
Folik asit vermişti doktor gebelik istiyorum diyeCanım birkez daha git istersen kan testi için . Hamilelik için kullandığınız bir ilaç varmı
Arkadaşın betası hamile degilken bile 6 falan çıkmış 2 tane test de yanlış mı denk geldi acaba dedim 2 gün daha gecsinde tekrar idrar kan testi yaptirayimKan testi kesin sonuç bu koyulur göre baya bi değer çıkması lazım di için rahat değilse tekrar başka yerde yaptır
Rica etsem testlerinizin ikisininde atarmisiniz fotosuni
Canım sen tekrar bir kana git derim insallah gebelik vardırFolik asit vermişti doktor gebelik istiyorum diye
Ayy inşallah kan sonucu çıkmadan önce elim karnimdagezdim 0 çıkınca şok geçirmiştimCanım sen tekrar bir kana git derim insallah gebelik vardır
11 gün oldu canım yaEvet testleri tekrarlamanda fayda var edet olmadin dimi kaç gün gecti
Kadınların da ağrı migde bulantısı göğüs suçlaması gibi şeyler hissediyormusun11 gün oldu canım ya
Göğüs sizlamasiKadınların da ağrı migde bulantısı göğüs suçlaması gibi şeyler hissediyormusun
Canım benim insallah vardır sen yinede ümidini kaybetmeAyy inşallah kan sonucu çıkmadan önce elim karnimdagezdim 0 çıkınca şok geçirmiştim
Mide eksimesi gibi bulantı gibi biseyler varKadınların da ağrı migde bulantısı göğüs suçlaması gibi şeyler hissediyormusun
Amin inşallah ya 2 gün daha bekleyeyim kantesti yaptircam pazartesi tekrarCanım benim insallah vardır sen yinede ümidini kaybetme
Yani bilemiyorum olabilir hamilelikte oluyor bende şu an hamileyim hala migdem eksir bulantı olur ama sen eczaneden erken gebelik testi al biraz daga kaliteli biseyMide eksimesi gibi bulantı gibi biseyler var
Yarın eczane yolları taştan diyeyim benYani bilemiyorum olabilir hamilelikte oluyor bende şu an hamileyim hala migdem eksir bulantı olur ama sen eczaneden erken gebelik testi al biraz daga kaliteli biseyonda çift çizgi çıkarsa özel bir hastanede kan ver bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?