Gebeliğe Hazırlık İdrar testi pozitif kan negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MerveAkty

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
41
20
8
29
Merhaba benim adetim geçeli 8 gün olmuştu 2 tane idrar testi pozitif çıktı ama ertesi gün kanda beta degerim 0 çıktı. Arkadaş diyor benim testim bile daha silik çıkmıştı diye aklıma şüphe düştü kan testi yanlış olmuş olabilir mı laboratuvar da bi hata falan

Eklentiler

• 20190430_154345.jpg
    20190430_154345.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 408
Merhaba benim adetim geçeli 8 gün olmuştu 2 tane idrar testi pozitif çıktı ama ertesi gün kanda beta degerim 0 çıktı. Arkadaş diyor benim testim bile daha silik çıkmıştı diye aklıma şüphe düştü kan testi yanlış olmuş olabilir mı laboratuvar da bi hata falan
Canım birkez daha git istersen kan testi için . Hamilelik için kullandığınız bir ilaç varmı

Idrar testini tekrarlayıp yeniden kan verebilirsiniz daha kaliteli bir test alın bunlar biraz dandik oluyor birde 2 tane yapmışsınız genelde yanılmaz 2 Tane pozitif test ama siz tekrar yapın tekrar kan verin

Kan testi kesin sonuç bu koyulur göre baya bi değer çıkması lazım di için rahat değilse tekrar başka yerde yaptır
Arkadaşın betası hamile degilken bile 6 falan çıkmış 2 tane test de yanlış mı denk geldi acaba dedim 2 gün daha gecsinde tekrar idrar kan testi yaptirayim 😊

Mide eksimesi gibi bulantı gibi biseyler var
Yani bilemiyorum olabilir hamilelikte oluyor bende şu an hamileyim hala migdem eksir bulantı olur ama sen eczaneden erken gebelik testi al biraz daga kaliteli bisey 😁onda çift çizgi çıkarsa özel bir hastanede kan ver bence

Yani bilemiyorum olabilir hamilelikte oluyor bende şu an hamileyim hala migdem eksir bulantı olur ama sen eczaneden erken gebelik testi al biraz daga kaliteli bisey 😁onda çift çizgi çıkarsa özel bir hastanede kan ver bence
Yarın eczane yolları taştan diyeyim ben 😁😁 onda da pozitif çıkarsa direkt özel hastaneye 😂

Yarın eczane yolları taştan diyeyim ben 😁😁 onda da pozitif çıkarsa direkt özel hastaneye 😂
[/QUOTE]
Tabii sonrada bizede haber ver inşallah vardır biseyler istiyormuydun

Back