- 23 Nisan 2019
- 12
- 3
- 1
- 36
- Konu Sahibi Cimcime0601
-
Allah gönlünüze göre versin inşaallah hayırlısı ile hamilesiniz başka bir labaratuarda tekrar yaptırabilirsiniz sonuçta evde yaptığınız üç testtede gebelik görünmüş . Belki de kan testinde bir yanlışlık olmuşturArkadaslar iyi gunler size bisey sormak istyorumm . Benim tek tüpum var . Bu ay adetim 10 gun gecikti. idrar testi cok cokk silik cıkti. Dunden beride kanamam var bende korktum . Bgun acilden giris yaptim kan tahlili yaptirdim negatif 1 dedi deger icin. Ama 3 gun sonra bidaha gel testi tekrarlayalim dedi . Nasil bi sacmalik bu yada nasil bi durum anlayamadim. Butun belirtilerim var mide bulantisi ozellikle. Benim 3 kurtajim 1 de dıs gebeligim var 2 sene once oldu ic kanama gecirdim oyle tupum alindi zaten. Ayiptr soylemesi goguslerim kucuktur benim . Goguslerimden anlyorum hamile oldgmda balon gbi sisiyo uclarina dokunamiyorum.gene ayni seklde. Idrarda bile cok silik pozitifken ve 3 tane ayri test yapmisken Kanda nasil negatif cikti anlayamadim kanamam da cok gelir benim ama bu sefer cok az geliyo ki adet oldgmda goguslerim iner benim adet olcagimida oyle anlarim . Varmi boyle bi durum yasayipta snra hamile oldgunu ogrenen ???
Kimyasal yasamis olabilir misin canim.once silik cikar 3 gun sonra deger dusmeye baslar. Idrari haddinden fazla doldurdugun zamanda teste pozitif cikabiliyor . Tabi yeniden yaptrmak en iyisiArkadaslar iyi gunler size bisey sormak istyorumm . Benim tek tüpum var . Bu ay adetim 10 gun gecikti. idrar testi cok cokk silik cıkti. Dunden beride kanamam var bende korktum . Bgun acilden giris yaptim kan tahlili yaptirdim negatif 1 dedi deger icin. Ama 3 gun sonra bidaha gel testi tekrarlayalim dedi . Nasil bi sacmalik bu yada nasil bi durum anlayamadim. Butun belirtilerim var mide bulantisi ozellikle. Benim 3 kurtajim 1 de dıs gebeligim var 2 sene once oldu ic kanama gecirdim oyle tupum alindi zaten. Ayiptr soylemesi goguslerim kucuktur benim . Goguslerimden anlyorum hamile oldgmda balon gbi sisiyo uclarina dokunamiyorum.gene ayni seklde. Idrarda bile cok silik pozitifken ve 3 tane ayri test yapmisken Kanda nasil negatif cikti anlayamadim kanamam da cok gelir benim ama bu sefer cok az geliyo ki adet oldgmda goguslerim iner benim adet olcagimida oyle anlarim . Varmi boyle bi durum yasayipta snra hamile oldgunu ogrenen ???
Cikan bu sekilde ama ben mi yanlis goruyorum acaba dedim degl biraz sonra cikti bu 15 dk flan snra cikti ikinci cizgi. Tesekkur ederim bu arada Allah herkesin gonlune gore versin insallahh . Ama sanirim bos gebelik bu devlet hastanesinde yaptirdim . Idrar yanls ciksada kan yanlis cikmaz diye dusunuyorum kafam cok karistiAllah gönlünüze göre versin inşaallah hayırlısı ile hamilesiniz başka bir labaratuarda tekrar yaptırabilirsiniz sonuçta evde yaptığınız üç testtede gebelik görünmüş . Belki de kan testinde bir yanlışlık olmuştur
Idrar 4 damla doldurdum ustunde oyle yaziyorduu. Bende kimyasalmi acaba dedim doktora aynisini dedim yada dusuk flan mi oldu acaba dedim. Dusuk olmasi icin gebelik olmasi lazm suan gebe gozukmuyosun ama 3 gun sonra tekrar edelim dedi. Ona anlam veremedimKimyasal yasamis olabilir misin canim.once silik cikar 3 gun sonra deger dusmeye baslar. Idrari haddinden fazla doldurdugun zamanda teste pozitif cikabiliyor . Tabi yeniden yaptrmak en iyisi
Kan testi icin gec kalmis olablrsiniz benimde bozuk test basima geldigi icin artk idrarlara guvenmiyorum .Idrar 4 damla doldurdum ustunde oyle yaziyorduu. Bende kimyasalmi acaba dedim doktora aynisini dedim yada dusuk flan mi oldu acaba dedim. Dusuk olmasi icin gebelik olmasi lazm suan gebe gozukmuyosun ama 3 gun sonra tekrar edelim dedi. Ona anlam veremedim
Sanirim oyle oldu. Dusuk yapsam sancim olur dedim de ne agrim var ne baska bisey . Goguslerim hala balon gbi inmesi lazim onun disinda sol trafimda tup var sol kasigim kasiliyo bazen o kdr. Btun belirtiler var. En son testi gun sabah yaptim. Boyle kimyasal gebelik oldugu zaman 1 gunde deger 1 e dusebiliyomu pekiiiKan testi icin gec kalmis olablrsiniz benimde bozuk test basima geldigi icin artk idrarlara guvenmiyorum .
Evet bende oyle dusunuyorum ama en son dıs gebelik gecirdigimdede goguslerim ayniydi. Beni tek umutlandiran goguslerim. Hayirlisi olsun diyorum artik cok takmaklada olmuyor kiidrar testleri yanıltabiliyor ama kan kesin sonuç veriyor idrarda çıkıyorsa kanda da kesinlikle çıkması lazım çünkü idrar testleri 50 civarı olan betahgc değerine göre pozitif yada negatif gösteriyor . yani kanda en az 50 olması gerekirdi
4 damla cok degl sanirim oyle yaziyor kutudada ama. Olabilir bakalim kanamam btince tekrar yaptircam. Tsekkur ederm sizede ni nefeste cikarmak nasip olur insallah darisi olmayanlarin basina .Senın testtın sılık cıkmamıs cok ıdrardan dagılmıs. Kendını hamıle moduna sokmussum anladıgım kadarıyla. Bıldıgım kadarıyla hemen bulantı baslamıyor bende 7. Hafta baslamıstı bu kadar belırtı bırden almaz. En dogru sonuc kandan cıkan sonuctur. Idrar testlerı bozuk olabılıyor. Allah yardımcın olsun. Gecmıs olsun. Belkı ustune gorme fılan olabılır. Az adet olursan kanama bıtımı kanda baktır.
Hemen 1 e dusup dusmedigini bilmiyorum ama . Belki bhcg nin yukselen degerine baglidirSanirim oyle oldu. Dusuk yapsam sancim olur dedim de ne agrim var ne baska bisey . Goguslerim hala balon gbi inmesi lazim onun disinda sol trafimda tup var sol kasigim kasiliyo bazen o kdr. Btun belirtiler var. En son testi gun sabah yaptim. Boyle kimyasal gebelik oldugu zaman 1 gunde deger 1 e dusebiliyomu pekiii
Doktorda belki yeni olusan bi gebelik vardir diye ustune goruyorumdur flan diye 3 gun snra bidaha gel dedi sanirim . Neyse belli olur 3 gun snra bakalm bdaha test yapcamHemen 1 e dusup dusmedigini bilmiyorum ama . Belki bhcg nin yukselen degerine baglidir
24
33
46
3
46dan direk 3 e dusmustu .herkesin vucudu farkli canim ya bilemedim ki smdi en bi de cubuk test yap kaset degil de snra yine kan verirsin o zaman netlesir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?