umutbitmz Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2014 3.694 2.756 248 30 4 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi umutbitmz #21 Keske.. Esimde varikosel cikti benimde ameliyat olcak yani birazdaha var anlasilam benim
E Engineerrr Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Aralık 2018 41 24 38 28 5 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi umutbitmz #22 umutbitmz .!.: Keske.. Esimde varikosel cikti benimde ameliyat olcak yani birazdaha var anlasilam benim Genişletmek için tıkla... Allah büyük hiç belli olmaz bazen hiç beklemediğin bi anda bi bakmışsın gelmiş meleğin rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah bol bol dua et
umutbitmz .!.: Keske.. Esimde varikosel cikti benimde ameliyat olcak yani birazdaha var anlasilam benim Genişletmek için tıkla... Allah büyük hiç belli olmaz bazen hiç beklemediğin bi anda bi bakmışsın gelmiş meleğin rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah bol bol dua et
Y yaprakali Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2018 3.256 2.096 133 36 5 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi umutbitmz #23 Engineerrr .!.: Allah büyük hiç belli olmaz bazen hiç beklemediğin bi anda bi bakmışsın gelmiş meleğin rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah bol bol dua et Genişletmek için tıkla... canim sen naptin varmi bir gelisme
Engineerrr .!.: Allah büyük hiç belli olmaz bazen hiç beklemediğin bi anda bi bakmışsın gelmiş meleğin rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah bol bol dua et Genişletmek için tıkla... canim sen naptin varmi bir gelisme
E Engineerrr Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Aralık 2018 41 24 38 28 5 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi umutbitmz #24 yaprakali .!.: canim sen naptin varmi bir gelisme Genişletmek için tıkla... Benim bugün regl günüm ama daha gelmedi bazen bi gün geç olabiliyor yarını bekleyecem test yapmaya korkuyorum yarın olmazsam test yapacam inşallah olmam 2 gündür ara ara gelen adet sancısı var olacakmışım gibi ama bakalım
yaprakali .!.: canim sen naptin varmi bir gelisme Genişletmek için tıkla... Benim bugün regl günüm ama daha gelmedi bazen bi gün geç olabiliyor yarını bekleyecem test yapmaya korkuyorum yarın olmazsam test yapacam inşallah olmam 2 gündür ara ara gelen adet sancısı var olacakmışım gibi ama bakalım
umutbitmz Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2014 3.694 2.756 248 30 5 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi umutbitmz #25 Engineerrr .!.: Allah büyük hiç belli olmaz bazen hiç beklemediğin bi anda bi bakmışsın gelmiş meleğin rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah bol bol dua et Genişletmek için tıkla... Aminn insallah ya hepimize nasip etsin rabbm
Engineerrr .!.: Allah büyük hiç belli olmaz bazen hiç beklemediğin bi anda bi bakmışsın gelmiş meleğin rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah bol bol dua et Genişletmek için tıkla... Aminn insallah ya hepimize nasip etsin rabbm
E Engineerrr Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Aralık 2018 41 24 38 28 5 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi umutbitmz #26 umutbitmz .!.: Aminn insallah ya hepimize nasip etsin rabbm Genişletmek için tıkla... Amin inşallah Allah razı olsun
umutbitmz .!.: Aminn insallah ya hepimize nasip etsin rabbm Genişletmek için tıkla... Amin inşallah Allah razı olsun