Merhaba canim bazı testler malesef yaniltabiliyor test net cikacak kadar hormonun yükselse teste kesin çıkardı çünkü gebelik önce kan da belli olur sonra idrara karışır.. Ama geç döllenme vb gibi durumlar olabilir gene de adetini bekle derim bendearkadaslar.. iki aydır ikinci cocugu dusunuyoduk fakat bazı sebeplerden rahatsızlanınca ara vermeye karar verdik adetime 9 gun var fakat doktorum bi hap verdi bende hapa baslamadn bi test yapayım içim rahat etsin istedim testi yaptım 1 dakika bekledim bisey görmeyince testi bıraktım odaya gectm 5 dakika olmadan tekrar gittim baktım ikinci çizgi cok net sekilde belirmiş kan verdim sonuc 1,20 doktor suan gebeil yok ama ilacını kullanma adetini bi bekle dedi boyle bişey basına gelen varmı
haklısın sanırım.. simdid diyorum tekrar idrar testi yapsammıkiMerhaba canim bazı testler malesef yaniltabiliyor test net cikacak kadar hormonun yükselse teste kesin çıkardı çünkü gebelik önce kan da belli olur sonra idrara karışır.. Ama geç döllenme vb gibi durumlar olabilir gene de adetini bekle derim bende
haklısın sanırım.. simdid diyorum tekrar idrar testi yapsammıki
Adetime 9 Gun var diyorsun canim erken daha test icin bencehaklısın sanırım.. simdid diyorum tekrar idrar testi yapsammıki
Merhaba bende şu an sizinle aynı durumdayım sizde sonuç ne oldu inşallah bebeğin seninledirarkadaslar varmı basına boyle bişey gelen..
Merhaba.. Malesef kandaki sonuc dogruymusMerhaba bende şu an sizinle aynı durumdayım sizde sonuç ne oldu inşallah bebeğin seninledir
Olsun inşallah önümüzdeki aya güzel haberlerini alırız Allah büyükMerhaba.. Malesef kandaki sonuc dogruymusadet oldum yani nasip diyelim insallah siz guzel sonuclar alirsiniz
Ah insallah ama simdide esimde varikosel cikti ameliyat olucak nasipse bakalim nasipte varsa olur zaten kac gun var peki adetine
Olsun inşallah önümüzdeki aya güzel haberlerini alırız Allah büyükbende ümidimi yitirdim çünkü 5 tane test yaptım 5 gündür hepsi 3 saat sonra çift oluyor olsaydı hemen çıkardı zaten sağlık olsun çok teşekkür ederim cevap verdiğin için
Son bir gün c.tesi olamam gerek bizde 6 aydır deniyoruz her ay beklemek ne kadar zormuş gerçekten Allah büyük ama insan çok sabırsız rabbim isteyen herkese nasip etsin o meleklerin kokusunuAh insallah ama simdide esimde varikosel cikti ameliyat olucak nasipse bakalim nasipte varsa olur zaten kac gun var peki adetine
Benimde aynı senin gibi oldu ama benim adetime 1 hafta vardı bence ilişkiden 10 gün geçmişse kan testi doğrudur idrar testi bekleyince çift çıkabiliyorMrb kizlar benim adetim iki gun gecti kan tahlili yaptirdim negatif cikti idrar tahlili yaptirdim hafif silik cikti bi akil verin
Bendede bi tane laboquick vardı onu da denedim o da 3 saat sonra silik çizgi çıktı bide pyroclinice var onuda 4 tane yaptım saatler sonra çizgi çıktıKizlar benimde cift cizgi cikiyor saatler sonra hangi marka testleri kullandiniz sizler en azindan bilgi toplanmis olur benim labquick idi testim 2 testtede silik cikti sanirim labquick givenilir degil bekledikcr cift cizgi cikariyor
Bide diyorum bende yumurtlama zamaninami denk getirdimde boyke cikti acabaBenimde aynı senin gibi oldu ama benim adetime 1 hafta vardı bence ilişkiden 10 gün geçmişse kan testi doğrudur idrar testi bekleyince çift çıkabiliyor
Valla ben hatirlayamadm ama blue diye basliyodu sanirm ya bu testler bizi umutlandirmasa bide :-(Kizlar benimde cift cizgi cikiyor saatler sonra hangi marka testleri kullandiniz sizler en azindan bilgi toplanmis olur benim labquick idi testim 2 testtede silik cikti sanirim labquick givenilir degil bekledikcr cift cizgi cikariyor
Saatler sonrada çıksa çift çizgiyle hemen ümitleniyoruz. Kimisi bunun sonunda hamile olduğunu söylüyoyor kimide kırmızıları gördüğünü keşke bizde bebiş müjdesi alabilsekValla ben hatirlayamadm ama blue diye basliyodu sanirm ya bu testler bizi umutlandirmasa bide :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?