Gebeliğe Hazırlık idrar testi pozitif kan negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

umutbitmz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
3.694
2.756
248
30
arkadaslar.. iki aydır ikinci cocugu dusunuyoduk fakat bazı sebeplerden rahatsızlanınca ara vermeye karar verdik adetime 9 gun var fakat doktorum bi hap verdi bende hapa baslamadn bi test yapayım içim rahat etsin istedim testi yaptım 1 dakika bekledim bisey görmeyince testi bıraktım odaya gectm 5 dakika olmadan tekrar gittim baktım ikinci çizgi cok net sekilde belirmiş kan verdim sonuc 1,20 doktor suan gebeil yok ama ilacını kullanma adetini bi bekle dedi boyle bişey basına gelen varmı

Merhaba canim bazı testler malesef yaniltabiliyor test net cikacak kadar hormonun yükselse teste kesin çıkardı çünkü gebelik önce kan da belli olur sonra idrara karışır.. Ama geç döllenme vb gibi durumlar olabilir gene de adetini bekle derim bende

haklısın sanırım.. simdid diyorum tekrar idrar testi yapsammıki

haklısınız kızlar.. olsa kanda cıkardı adet gunu olmazsan bir gun bekle sonra gel testi tekrarlarz dedi doktor

Merhaba.. Malesef kandaki sonuc dogruymus adet oldum yani nasip diyelim insallah siz guzel sonuclar alirsiniz
Olsun inşallah önümüzdeki aya güzel haberlerini alırız Allah büyük bende ümidimi yitirdim çünkü 5 tane test yaptım 5 gündür hepsi 3 saat sonra çift oluyor olsaydı hemen çıkardı zaten sağlık olsun çok teşekkür ederim cevap verdiğin için

Ah insallah ama simdide esimde varikosel cikti ameliyat olucak nasipse bakalim nasipte varsa olur zaten kac gun var peki adetine

Mrb kizlar benim adetim iki gun gecti kan tahlili yaptirdim negatif cikti idrar tahlili yaptirdim hafif silik cikti bi akil verin

Ah insallah ama simdide esimde varikosel cikti ameliyat olucak nasipse bakalim nasipte varsa olur zaten kac gun var peki adetine
Son bir gün c.tesi olamam gerek bizde 6 aydır deniyoruz her ay beklemek ne kadar zormuş gerçekten Allah büyük ama insan çok sabırsız rabbim isteyen herkese nasip etsin o meleklerin kokusunu

Mrb kizlar benim adetim iki gun gecti kan tahlili yaptirdim negatif cikti idrar tahlili yaptirdim hafif silik cikti bi akil verin
Benimde aynı senin gibi oldu ama benim adetime 1 hafta vardı bence ilişkiden 10 gün geçmişse kan testi doğrudur idrar testi bekleyince çift çıkabiliyor

Kizlar benimde cift cizgi cikiyor saatler sonra hangi marka testleri kullandiniz sizler en azindan bilgi toplanmis olur benim labquick idi testim 2 testtede silik cikti sanirim labquick givenilir degil bekledikcr cift cizgi cikariyor

Kizlar benimde cift cizgi cikiyor saatler sonra hangi marka testleri kullandiniz sizler en azindan bilgi toplanmis olur benim labquick idi testim 2 testtede silik cikti sanirim labquick givenilir degil bekledikcr cift cizgi cikariyor
Bendede bi tane laboquick vardı onu da denedim o da 3 saat sonra silik çizgi çıktı bide pyroclinice var onuda 4 tane yaptım saatler sonra çizgi çıktı

Benimde aynı senin gibi oldu ama benim adetime 1 hafta vardı bence ilişkiden 10 gün geçmişse kan testi doğrudur idrar testi bekleyince çift çıkabiliyor
Bide diyorum bende yumurtlama zamaninami denk getirdimde boyke cikti acaba

Valla ben hatirlayamadm ama blue diye basliyodu sanirm ya bu testler bizi umutlandirmasa bide :-(

Valla ben hatirlayamadm ama blue diye basliyodu sanirm ya bu testler bizi umutlandirmasa bide :-(
Saatler sonrada çıksa çift çizgiyle hemen ümitleniyoruz. Kimisi bunun sonunda hamile olduğunu söylüyoyor kimide kırmızıları gördüğünü keşke bizde bebiş müjdesi alabilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…