• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IDRAR TESTI POZITIF CIKIP ADET OLDUM

Anneadayimiyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
5
0
1
28
Merhaba arkadaslar bundan 10 gun once idrar testi yapmistim 2 tane aldim ilk once silik bi cizgi cikti emin olamadim gunumun gelmesine 2 gun vardi sonra gunum 1 gun gecti tekrar yaptim oldukca belirgin bi cizgi cikti gogsumde batma sislik falan olustu hala var gerci hamile oldugumu dusunup saglik ocagina gittim 1 hafta daha bekle oyle kan testi yapalim dediler gunum 3 gun gecikti 3. Gun aksam ustu adet oldum baya agrili oldu normalimden ve cok oldu ama 2 gun surdu normalde 4 gun suruyordu bitti simdide akinti gibi pembemsi damla damla bisey geliyo sizce neden olabilirki ??

Calistigim icin izin alip hastaneyede gitmedim hamile degilim diye ama bilmiyorum tuhaf

Miratecht di test ama ikisindede cizgi vardi anlamadim hala goguslerimde aci ve sislik var ve pembemsi akinti gibi bisey geliyo.s
Gidip kan verirseniz kimyasal olup olmadigini ogrenebilirsiniz .Benim kimyasal gebeligim de cok sancili sonlanmisti 10 gun surmustu

Benimde 3 günüm geciyo adet olacakmisim gibi kasık ağrılarım var göğüs uçlarında koyulaşma var akintim çoğaldı kizlar ne düşüneceğimi bilmiyorum yardim edin lutfen bide adetime 5gün kala hafif kahverengi akintim oldu hamilemiyim acaba benim gibi olanlar varmi

konu sahibi muhtemelen kimyasal bir gebelikti
birçok kadın bunu yaşar
gebelik tam oluşamadan hcg hızla düşmeye başlar
eger tez canlı olup test yapmasak erken öğrenmesek adet oldugumuzda farkına dahi varmyacagız

Back