İdrar testi nezaman dogru sonuc veriyo??

Besuchencoffee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
325
46
Adetim 2 gun gecti idrar trstinde bisey gorunmuyo ama cok kasiklarim agriyo belim goguslerim sis kasik agrilarim bi sag bi sol surekli degisiyo

ben tam adet olcagim gun yapmistim silik cizgi cikmisti. sabredip beklemekten baska caren yok ki tatlim ya da en kisa yol kan testi yaptir saglik ocagindan.

Adetim 2 gun gecti idrar trstinde bisey gorunmuyo ama cok kasiklarim agriyo belim goguslerim sis kasik agrilarim bi sag bi sol surekli degisiyo
ben adet olacagim gun yapmistim aninda silik cift cizgi cikti adetimin 32ci gununde duzensiz adet oln biri olarak cift cizgiyi yakaladim

regl 4 gun kala hafif beliren cizgi ile basladi maceram en net pozitifi regl olacagim gun gordum

Benim bazen sarkardı.2 ay olmadım ve en az 5 tane bu testlerden Yaptım.negatifti :) kanla baktırdım 2 aylık gebeyim.. Kana baktır cnm.

ben gecikmeden 10 gün sonra yapmıştım ilk 5 dk içinde silik çıktı hemen belirmedi nerdeyse atacaktım :) bir iki gün önce yine yapmıştım ve çıkmamıştı atmıştım onu belki onda da sonradan belirmişti bilen yok birkaç gün daha bekle canım sabır işi bu işler :)

Tamam:)oyle umutlaniyorum ki oyle dediginiz zaman cunku hemen hemen herkes belli olur idrarda hemen diyo umudum kiriliyo wish love nasil belirtilerin vardi benim goguslerim cok sisti karnimn alti sisti ve kasiklarimda her iki tarafta oluyo bi sag bi sol ama mide bulantisi falan yok

Benimde oyle iste goguslerim aciyo sis ve arada adet olcakmisim gibi oluyo ara ara agri bide ben dansa gidiyorum eger varsa bisey olur mu?

dans ederken zorlayıcı hareketler yapıyorsan zararı olabilir. bir iki hafta ara ver istersen kesinleşinceye kadar hiç değilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…