Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 7.günüm hiç belirtim yok adet olmadıysanız geç döllenmedir belkiBugün ignenin 17 günü idrar testi yaptım negatif klomen ve çatlatma iğnesi yapmıştım var mı bu durumu yaşayan
Geç döllenme olabilir mi?Bugün ignenin 17 günü idrar testi yaptım negatif klomen ve çatlatma iğnesi yapmıştım var mı bu durumu yaşayan
Adet olmadım dün kasiklarim ağrıyordu bugün yok sadece göğüslerim şişBenimde 7.günüm hiç belirtim yok adet olmadıysanız geç döllenmedir belki
Bilmiyorum negatifi görünce yıkıldımGeç döllenme olabilir mi?
O ilaç tam günü gününe adet olmanı saglar adet olmazsan zaten hamılesındır. Kax gün var adetine ben igneden 17 gün sonra regl oldumBilmi
Bilmiyorum negatifi görünce yıkıldım
Bence adet olucan canım olursun bıkac güne bende de 15. Günü baktım negatıf cıktı 2 gün sonra adet oldumAdet olmadım dün kasiklarim ağrıyordu bugün yok sadece göğüslerim şiş
Ben de öyle düşünüyorum artıkBence adet olucan canım olursun bıkac güne bende de 15. Günü baktım negatıf cıktı 2 gün sonra adet oldum
Bugün ignenin 18 .günü olacak ama normal adetime 5 gün varO ilaç tam günü gününe adet olmanı saglar adet olmazsan zaten hamılesındır. Kax gün var adetine ben igneden 17 gün sonra regl oldum
Hmm 4 5 güne olursun işte olmazsan da hamilesindir. İnşallah da hamilesindir Allah tez zamanda bebiş nasip eylesin insallah hepımıze cnmBugün ignenin 18 .günü olacak ama normal adetime 5 gün var
Amin inşallahHmm 4 5 güne olursun işte olmazsan da hamilesindir. İnşallah da hamilesindir Allah tez zamanda bebiş nasip eylesin insallah hepımıze cnm
Anladım ben de bir iki güne olurum herhalde çok umutlanmistim bu ay herşey normal HGS bile çektirdim neden diyorum artık .Eşimin de tüm testleri normal çok yoruldumBen 1 kez vuruldum. 7. Günden 14. Güne kadar idrar testlerim pozitifti. 15. Gün negatife döndü ve 17. Gün adet oldum. Normal adetimden 2 gün önce yani 28. Günde adet oldum.
Hayır benım yumurtalarım catlamamıs kiste dönüşmüş. Suan tekrar kisti eeitmek icin dogum kontrole basladıkAmin inşallahsen klomen kullandın mi tekrar
Seni çok iyi anlıyorum. Ben de 2 senedir sebepsiz infertilite ile uğraşmaya çalışıyorum. Manevi olarak çöktüm.Anladım ben de bir iki güne olurum herhalde çok umutlanmistim bu ay herşey normal HGS bile çektirdim neden diyorum artık .Eşimin de tüm testleri normal çok yoruldum
Aaa bende de öyle oldu kesinnn çok geçmiş olsunHayır benım yumurtalarım catlamamıs kiste dönüşmüş. Suan tekrar kisti eeitmek icin dogum kontrole basladık