• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi negatif

Bugün ignenin 17 günü idrar testi yaptım negatif klomen ve çatlatma iğnesi yapmıştım var mı bu durumu yaşayan
Benimde 7.günüm hiç belirtim yok adet olmadıysanız geç döllenmedir belki

Ben 1 kez vuruldum. 7. Günden 14. Güne kadar idrar testlerim pozitifti. 15. Gün negatife döndü ve 17. Gün adet oldum. Normal adetimden 2 gün önce yani 28. Günde adet oldum.

Ben 1 kez vuruldum. 7. Günden 14. Güne kadar idrar testlerim pozitifti. 15. Gün negatife döndü ve 17. Gün adet oldum. Normal adetimden 2 gün önce yani 28. Günde adet oldum.
Anladım ben de bir iki güne olurum herhalde çok umutlanmistim bu ay herşey normal HGS bile çektirdim neden diyorum artık .Eşimin de tüm testleri normal çok yoruldum

Anladım ben de bir iki güne olurum herhalde çok umutlanmistim bu ay herşey normal HGS bile çektirdim neden diyorum artık .Eşimin de tüm testleri normal çok yoruldum
Seni çok iyi anlıyorum. Ben de 2 senedir sebepsiz infertilite ile uğraşmaya çalışıyorum. Manevi olarak çöktüm.

Back