• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar testi negatif olupta kan testi + olan varmı?

canım bu sorunun cevabını akşam verebilirim sana çünkü adetim bir gün gecikince idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı.Bugün 8.gün ve tık yok, düşünmekten kafayı yiyicem baktım olmuıycak hastanede kan testi yaptırdım.Sonuç iki buçukta belli olacak ınş hamileyimdir.Sonucu seninle paylaşırım..

iişallah hamilesindir hayırlı haberlerini bekliyorum canım senin için dua edicem.bana bilgi vermeni bekliyorum canım

canım bende adet günü yaptım negatifti adetten 1 hafta sonra kanda baktırdım pozitif çıktı ama değer düşüktü biraz çok şükür 1 hafta içinde yükseldi

sağolun inş güzel haberler veririm.Bu arada kusura bakma Ecrin00 tam olarak anlayamadım hamilemisin şimdi

Kızlaaaaar müjdemi isterim hamileymişimkaydirigubbakcemile3.Yalnız benimde gebeliğim yeni olduğundan ecrin00 gibi hormon seviyem düşükmüş doktor haftaya yeniden gel dedi 2-3 haftalık gebelikte BHCG hormonu 100 ve 5000 değer aralığında oluyormuş benimki 227 çıktı hala inanamıyorum.Benim ilk hamileliğim bebekteki anomoli nedeniyle kürtajla sonuçlanmıştı.7 aydır bir umut bekliyordum.her ay kafamda türlü türlü senaryolar evhamlareyvahedigeldismile.Bunu ancak yaşayan bilir Rabbim bebek bekleyen herkese tez zamanda mutlu haberler nasibeylesin inş...

Kızlaaaaar müjdemi isterim hamileymişimkaydirigubbakcemile3.Yalnız benimde gebeliğim yeni olduğundan ecrin00 gibi hormon seviyem düşükmüş doktor haftaya yeniden gel dedi 2-3 haftalık gebelikte BHCG hormonu 100 ve 5000 değer aralığında oluyormuş benimki 227 çıktı hala inanamıyorum.Benim ilk hamileliğim bebekteki anomoli nedeniyle kürtajla sonuçlanmıştı.7 aydır bir umut bekliyordum.her ay kafamda türlü türlü senaryolar evhamlareyvahedigeldismile.Bunu ancak yaşayan bilir Rabbim bebek bekleyen herkese tez zamanda mutlu haberler nasibeylesin inş...

tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin biliyorum beklemek çok zor bende 3 ay önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum çok şükür hemen hamile kaldım ama kalp atışlarını duymadan rahat edemicem allah bizlere hayırlı sağlıklı evlat versin

tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin biliyorum beklemek çok zor bende 3 ay önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum çok şükür hemen hamile kaldım ama kalp atışlarını duymadan rahat edemicem allah bizlere hayırlı sağlıklı evlat versin

kaderimiz benziyomuş Ecrin ..ne tesadüfki aynı dönemlerde hamile kalmışız:)İnş sağlıkla ve hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.Buarada konuyu açan arkadaşım hamile değilsen sakın üzülme durmak yok yola devam ok:lepi:

Back