• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi negatif olup sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

Firefly_88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2017
102
64
28
36
Arkadaşlar benim adet günüm geçti feci şekilde kasık ağrısı ,bel ağrısı hissediyorum 10 gündür , ve iki kere önce , bi tanede bu sabah yaptim negatif, böyle olan var mı acaba bel ağrısı çok fazla kasıklarımda şiş dokununca hissefiyorum, var mi bu sekilde arkadaşlar

Benimde birkaç aydır olmuyor:( reglim gecikti ama ümitlenmek istemiyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.herseyi Allah a bıraktım.dua ediyorum hepimiz için

benmde geçen ay adetim gecikti 4 gün sonra adet gördüm bu ayda 28inde yumurtlama günümdü ilişki oldu 3 gün sonra idrarimdan kalgeldi ve yanma oldu sürekli bibişim varmış gibi oldu doktora gittim idrar yolları enfesyonu dedi ulturasyonla baktı gebelik yok dedi üzüldüm adetime 7 gün var :( çok mutsuzum

benmde geçen ay adetim gecikti 4 gün sonra adet gördüm bu ayda 28inde yumurtlama günümdü ilişki oldu 3 gün sonra idrarimdan kalgeldi ve yanma oldu sürekli bibişim varmış gibi oldu doktora gittim idrar yolları enfesyonu dedi ulturasyonla baktı gebelik yok dedi üzüldüm adetime 7 gün var :KK43: çok mutsuzum
Üzülme stres yapma ben geçen ay sürekli herseyi hamileliğe yoruyordum , bıraktım herseyi doktorlar bile öyle söylüyor herseyi doğal akışına bırak , bi sıkıntı yoksa olur inş cnm :anneadayı::anne::KK200::dua:

Back