• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi negatif olduğu halde kan pozitif çıkan var mı

begonvik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2025
5
1
1
24
Hanımlar Merhaba
Doğum kontrol yapıyla korunuyordum ama hapın bitmesine 1 hafta kala bırakmak durumunda kaldım. Bıraktığımın ertesi günüde regl oldum. Normalde 6-7 gün sürer 4 gün sürdü. Sat 12 Aralık Bat 8-9 Ocak.Bu ayda regl olmadım. Normalde reglim gelmeden sancım gelir göğsüm dokunulmayacak şekilde ağrır şu an 5 gün gecikmeme rağmen göğüs hassasiyetim yok. Gecikmeden sonra 1 i erken gebelik testi olmak üzere her gün test yaptım ama bariz negatif çıkıyor. Bazen adet olacakmışım gibi kramp giriyor kesin oldum artık diyorum akıntı hissediyorum gidip bakıyorum beyaz şeffaf kokusuz bir akıntı. Bugün kan vermeye gidicektim ama sağlık ocağı randevuya geçtiğini unuttum. Devlet hastanesi acilinsen verebilirsem ordan vericem. Sizden ricam test negatif olduğu halde benimle benzer durumları yaşayıp kanda pozitif gören oldu mu kaçıncı günde gördünüz?

Son düzenleme:
Canım geçen ay ben de aynısını yaşadım kanda da negatif çıktı maalesef. Genellikle adet gecikmesi olduysa eğer hamilelik varsa idrar testinde de belli oluyormuş bana böyle söylemişlerdi ama Geç döllenme falansa belki idrarda çıkmayıp kanda çıkabilir yine de bence bilemiyorum

Canım geçen ay ben de aynısını yaşadım kanda da negatif çıktı maalesef. Genellikle adet gecikmesi olduysa eğer hamilelik varsa idrar testinde de belli oluyormuş bana böyle söylemişlerdi ama Geç döllenme falansa belki idrarda çıkmayıp kanda çıkabilir yine de bence bilemiyorum

Canım benimde kanda negatif çıktı sonrasında eve gelincede kahverengi aktıntım oldu galiba adetim geldi dedim kesildi birden pede geçmeyen sadece silince gelen bir leke var anlayamadım geç döllenmeden şüphelendim ama öyle olsada kanda çıkar mıydı bilemiyorum. Burda hamileliğini 45 gün sonra öğrenenleri gördükçe de insan umutlanmıyor değil

Back