- 27 Ocak 2024
- 120
- 26
- 13
- 33
- Konu Sahibi amayaolmazki
-
Şimdi doktorumun hemşiresi aradı bebeğiniz daha çpk küçük idrara yansımamış olabilir bunun için kendinizi üzmeyin yarın kanda herşeyi göreceğiz dedi avutmak için mi söyledi artık bilmiyorumBenim de ilk tedavimde çekilmemişti, vştamin verilmemişti. İşi gücü rast gitmesin doktorun. Sonra yine pes etmedim yine tedavi oldum. Lütfen küsme tedaviye kuzum. Zor biliyorum, çok zor ama emin ol sen tekrar ayağa kalkacak güçte bir insansın. Bunu kendine yapma. Ve ne olur ne olmaz kan ver. Forumda bir arkadaş 10.gün 10 değerle öğrenmiş ve şimdi doğmuş çocuk. Kan ver, tuttuysa tuttu tutmadıysa ayağa kalk tekrar dene
Olabilir ki inşallah öyledir muhakkak git kan vermeyeŞimdi doktorumun hemşiresi aradı bebeğiniz daha çpk küçük idrara yansımamış olabilir bunun için kendinizi üzmeyin yarın kanda herşeyi göreceğiz dedi avutmak için mi söyledi artık bilmiyorum
İnşallahOlabilir ki inşallah öyledir muhakkak git kan vermeye
Nerde oldun tedavini sen ozelmiYok benim doktor istemedi rahim filmi falan
Acıbadem bakırköyNerde oldun tedavini sen ozelmi
Inanki cok sasirdim hemde acibademde nasil istemezler... ilk tup bebeklerde genelde histereskopi, gen testi , genetik inceleme falan istenmez. Ama rahim filmi kesin istenir yaaa. Bak ben dedim ya 14 senedir ugrasiyom bende T sekli rahim varmis defalarca rahim filmi cekildigim halde gorulmedi hep bos bos tedavi etmisler beni cem hoca gormustu duzeltmisti Allah razi olsun dogustan olan biseymis. Bence sen kan testini bi yaptir eksiksiz tedavi ol canim yaAcıbadem bakırköy
Sen peki İstanbul’da mısın hangi doktora gidiyorsunInanki cok sasirdim hemde acibademde nasil istemezler... ilk tup bebeklerde genelde histereskopi, gen testi , genetik inceleme falan istenmez. Ama rahim filmi kesin istenir yaaa. Bak ben dedim ya 14 senedir ugrasiyom bende T sekli rahim varmis defalarca rahim filmi cekildigim halde gorulmedi hep bos bos tedavi etmisler beni cem hoca gormustu duzeltmisti Allah razi olsun dogustan olan biseymis. Bence sen kan testini bi yaptir eksiksiz tedavi ol canim ya
Yok ben tekirdagdayim ben hamileyim canim doktorum cem celikti benim doktorum istanbuldaydiSen peki İstanbul’da mısın hangi doktora gidiyorsun
Kan verdim şimdi bende bakalım sonuç ne çıkacak inşallah pozitiftir çünkü doktorun hemşiresi bebek varsa eğer daha çok küçük idrara yansımaz dediYok ben tekirdagdayim ben hamileyim canim doktorum cem celikti benim doktorum istanbuldaydi
Ciktimi canim sonuçKan verdim şimdi bende bakalım sonuç ne çıkacak inşallah pozitiftir çünkü doktorun hemşiresi bebek varsa eğer daha çok küçük idrara yansımaz dedi
NegatifCiktimi canim sonuç
Ne hissettigini cok iyi anliyorum . InsaAllah bir an once toparlanirsin.Negatif
Kapıdan girdim doktorum direk dedi ki sen bu konuya çok odaklısın ondan olmuyor rahat değilsin dediNe hissettigini cok iyi anliyorum . InsaAllah bir an once toparlanirsin.
Doktorun sana hic bi test yapmamasindan bahsetsin once yaKapıdan girdim doktorum direk dedi ki sen bu konuya çok odaklısın ondan olmuyor rahat değilsin dedi
Eşim sordu rahim filmi olayını bende o konuyu Regl dönemi gelince konuşacaktım dedi ilk deneme başarısız olmadan rahim filmi istemiyorum dediDoktorun sana hic bi test yapmamasindan bahsetsin once ya
Çok üzüldüm canım ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ben de defalarca yaşadım o duyguyu kısmet meselesiEşim sordu rahim filmi olayını bende o konuyu Regl dönemi gelince konuşacaktım dedi ilk deneme başarısız olmadan rahim filmi istemiyorum dedi
Çok sevindim canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahÇok üzüldüm canım ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ben de defalarca yaşadım o duyguyu kısmet meselesi
Ama umudunu kaybetme bak ben pozitif aldım bugün darısı başına
InsaAllah guzel bi surecle olur canim , bu gunler unutulacak inan lutfen olucak Rabbim nasip edicek insaAllahEşim sordu rahim filmi olayını bende o konuyu Regl dönemi gelince konuşacaktım dedi ilk deneme başarısız olmadan rahim filmi istemiyorum dedi
İnşallah canım benimInsaAllah guzel bi surecle olur canim , bu gunler unutulacak inan lutfen olucak Rabbim nasip edicek insaAllah
BendeSürekli o Allah’ın belası testte negatifi görmekten yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?