Merhaba.. aranıza yeni katıldım ve bende annelik duygusunu tatmak isteyenlerdenim. Tam bi sene önce nisan ayında bir kimyasal gebelik yaşadım. 1 senedir herhangi bir hamilelik durumu yaşamadım. Bu ay adetim 9 gün gecikti. Arada düzensizlik oluyordu ama bu sefer göğüs damarlarım belirginleşti. Ama dün akşam hem erken hem normal gebelik testi yaptım negatif. Hiç adet belirtisi de yok. Acaba her iki testte negatifken hamile olma ihtimalim olabilir mi ??
Cok istisnalar olabilir ama yok canim yaa illaki cikiyo azda olsa idrar testinde.bende kimayasal gecirdim ocakta ve bende hocbi sorun olmamasina ragmen hamile kalamadim sen doktora göründünmü kimyasaldan sonra
Evet gittim doktora hiçbir sorun yok kafanda büyütme hamile kalbilirsin dedi ama kimyasaldan sonra hiç düzelmedi adet tarihlerim en fazla 7 gün geçigodu bu sefer 10 gün oldu. Bu hafta da olmazsa doktor yolu göründü demektir
MERHABA arkadaşlar bende mart 12 de kimyasal gebelik geçirdim adetim normal yani 5 gün sürdü bu ay 14ünde olmam gerekiyordu 7 gün gecikti çamur gibi akıntılarım var ama sürekli değil bi akıyo bi duruyo gebelik testlerinin hepsi ikinci çizgi silik çıkıyo kan testim 2. Neden acaba bi fikri olan varmı
MERHABA arkadaşlar bende mart 12 de kimyasal gebelik geçirdim adetim normal yani 5 gün sürdü bu ay 14ünde olmam gerekiyordu 7 gün gecikti çamur gibi akıntılarım var ama sürekli değil bi akıyo bi duruyo gebelik testlerinin hepsi ikinci çizgi silik çıkıyo kan testim 2. Neden acaba bi fikri olan varmı
Benim gecen sene olmuştu kimyasal gebeliğim ama vücut temizlenmesi uzun sürebiliyor bende de olmuştu kahverengi akıntı. Yine de için rahat etmezse doktorunla görüş derim canım. Bir de kan değerinin normale döndüğünden emin ol. Bir sonraki gebelik için önemli o durum.
Benim gecen sene olmuştu kimyasal gebeliğim ama vücut temizlenmesi uzun sürebiliyor bende de olmuştu kahverengi akıntı. Yine de için rahat etmezse doktorunla görüş derim canım. Bir de kan değerinin normale döndüğünden emin ol. Bir sonraki gebelik için önemli o durum.
En son 1.20 olmuştu ertesi günü doktora gitmiştim doktor alttan ultrasonla baktı kontrole gelmene bile gerek yokmuş korunmana gerek yok dedi folik asit vermişti.Tam adet olmuyorum kafayı yiyicem sabah leke geliyo pet takıyorum geceye kadar aynı duruyo başka leke gelmiyo yine bi bakayım silik olacakmı dedim yine oldu