• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar testi negatif çıkıp hamiş olan varmı? nasıl anlaşıldı ne kadar sürdü öğrenmeniz

arfatma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
139
0
46
Arkadaşlar merhaba, idrar testlerinde negatif çıkıpta hamile olan varmı aranızda?

en ucuzunuda en pahalısını da denemiştim. Artık ben de olmadığına inandım birara yok diye.... Ama bir hafta sonra kan testi yaptırdığmda pozitif cıktı :)

en ucuzunuda en pahalısını da denemiştim. Artık ben de olmadığına inandım birara yok diye.... Ama bir hafta sonra kan testi yaptırdığmda pozitif cıktı :)

bothanıc süper bri haber tebrik ederim seni.D darısı basıma kürtajdan sonra tekrar olsun diye çok istiyor ınsan

bende 2 kez 3 gün arayla test yaptım negatif çıkmıştı oysa 1.5 aylık hamileydimm

Merhaba. Ben ilk bebeğimi 4. Ayımızda kaybettim 5 ay aradan sonra şimdi hamileyim. İdrar testi negatif çıkmıştı, kan testimde pozitif. Emin olmak ancak kan testi ile mümkün :) şimdi 6 haftalık ve sağlıklı çok şükür. İçini ferah tut ve hayırlısını dile canım

benimde testim neqatif acaba hamilemiyim diye dusunmekden mahv oldum adetim hic gecikmezdi 1 gun gecikdi bakalim hayirlisi

Evet kızlar idrar testine güvenmeyin benimde başıma gelmişti çünkü adetim 10-15 gün geçmesine rağmen kaç defa idrar testi yaptırdıysam çıkmadı en son kanda gebelik yaptırdım ki sonuç orada kesinleşmişti

arkadaşlar merhaba, idrar testlerinde negatif çıkıpta hamile olan varmı aranızda?

merhaba canım benımde adetım 2 gün gecıktı dıye dun yaptım test negatıf cıktı ama hala adet olmadım herhalde hemen bellı olmuyo hafta sonunu bekleyıp kan testı yaptırıcam ıdrarde hemen cıkmayabılıyomus

benımde adetım gecıkelı 4.gün bugun dün DAYANAMAYIP kan testı yaptırdım 0,9 dedıler telefonda aldım bılgıyı cok üzüldüm adetımı sureklı takıp ederım hiç gecikmezdi sizce kesın bebek yoktur dımı böyle olduğuna göre :( bılen bırılerı yazsın lütfen moralım cok bozuk

Evet kızlar idrar testine güvenmeyin benimde başıma gelmişti çünkü adetim 10-15 gün geçmesine rağmen kaç defa idrar testi yaptırdıysam çıkmadı en son kanda gebelik yaptırdım ki sonuç orada kesinleşmişti

peki hamile öğrendiğini öğrendiğinde kaç haftalıktı canım ?

birde belirtilerin nelerdi ? bilgi verirsen sevinirim :):3:

kızlar benımde adetım gecikti 17 gün gecikti doktora gittim baktı sanırım gebesın dedı bende iki kez idrar testi yapmıştım negatfi çıkmıştı doktor kan testine yönlendırdı. kan testi sonucum 1,5 cıktı.gebelık yok denıldı kan testi %100 doğru sonucu veriyor dımı kızlar??

Back