ben adetime 3 gün kala beta hcg testi yaptırdım kanda negatif çıktı sonra 3gün süren bi kanamam oldu adet olduğumu sandım ama bi anda kesildi.o günden 1hafta sonra tekrar kan testi yaptırdım vee o çok istediğim haberi aldım.bence adet günün geçti ise kan tahlili yaptır inşallah o güzel haberi sende alırsın...
benim yaşadığım şeyleri yaşıyosun tatlım inşallah hamilesindir bende heyecanlandım şimdi dua et ve sakin olmaya çalış haberlerini bekliyorum
teşekkür ederim canım hayırlısı neyse öyle olsun inşallah.şimdi normal adet tarihime göre 2 haftam var.ben şimdiden heyecanlanıp test yapmak istemiyorum adet tarihimi bekliyeyim diyorum.
sen adet olduğun zamanda da belirtilerin var mıydı?nasıl hissetmiştin?kusura bakma heyecanlandım:sm_confused::uhm:
karın ve kasık ağrılarım vardı her ay olduğu gibi belirtiler aynıydı bence test yapmak için adet tarihinin geçmesini bekle..
Arkadaşlar benim adetim geçeli 3 gün oluyor.karın altında şikinlik var.Daha önce hiç gecikmezdi.Ama adet günün ertesi ve 2.gün idrar testi negatf çıktı.Kanda yaptırmadım.Çok sıkıntılıyım ne olur yardım edin kaç aydır istiyoruz olmuyor.Bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen var mı?
altunhan adetinde kısa sürmesinden başka bir farklılık var mıydı renginde falan?
Kızlar malesef bugün kan testi yaptırdım hamile değilim offf 6 gün olmuştu çok umutlanmıştım ilk defa böyle gecikmişti doktora gidicem artıksenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?