Arkadaşlar merhaba
biz de uzun zamandır bebek için bekleyenlerdeniz. ama artık daha fazla beklemeyip şansımızı bir de aşılamayla deneyelim diye düşündük. ben de doktorumu aradım, bu ay aşılama için gelmek istediğimizi söyledim. adetin 2 veya 3. günü gel dedi. ben de adet olmayı bekliyordum.9 haziran akşamı olmam gerekiyordu. bir düğündeydik o akşam, ve karnım ağrımaya başladı. tamam dedim. oluyor sanırım. eve geldim baktım biraz kahverengi kanamam olmuş. tamam dedim salı günü gideriz. pazar günü de hastayım dedim ama sadece bir iki damla leke gelmiş. pazartesi baktım rengi açıldı beyaza döndü.adet olucam derken kesildi. sonra bende banyo yaptım. böylesi ilk defa başıma geldi. anlamadım noluyor. pazartesi günü akşam idrar testi yaptım negatif. bugün çarşamba. ama tekrar test yapmadım. adet de olmadım. hiç bir belirtim de yok. böyle idrar testi negatif çıkıpta hamile olan var mı aranızda? yada tecrübeli anneler veya anne adayları, yeni hamile olanlar adetin geçtiği ilk günlerde belirtiniz oluyor muydu? şimdi hamile miyim değil miyim hiç bilmiyorum. aklım çok karışık. bir kaç gün daha bekleyip adet olmazsam kanda beta baktıracağım. tecrübeli arkadaşlar bir fikriniz varsa nolur söyleyin. böyle bişey olabilir mi?
sevgilerimle