- 2 Ekim 2017
- 40
- 8
- 86
- 33
- Konu Sahibi nostalgia love
Arkadaşlar merhaba, 1 yıllık evliyim. Bebek konusunda karar verdik. İlk defa bu ay korunmadan ilişki yaşadık. Ben her ay düzenli olarak 25 -26 günde bir adet gören biriyim. Örneğin bu ay 15 inde adet olduysam diğer ay 10 unda adet olurum yaklaşık bir hafta ya da 4-5 gün adetim erken olur. Geçen ay 22 martta adet oldum adetim yaklaşık 7 günde tamamen biter, ayın 28 inden nisanın ortasına kadar neredeyse ilişki yaşadık gün aşırı. En son da 14 nisanda bir ilişki yaşadık. Bu ay adetimi en geç 18 ine kadar bekledim ki hatta 17-16 sı gibi olması gerekiyor hesaplarıma göre. Her ay hafifi adet agrım olur aynı gğn adetim başlar. Bu ay 15 inden beri agrım var ara ara. Ve her an adet olacakmışım gibi lavaboya gidiyorum ancak hala olmadı . Bana göre adetim 2 gğn gecikti . Bel ağrısı delinecek derecede, kasık agrım, akıntım, aşırı gaz oluştu ve idrarım aşırı derece de koyulaştı. Kendim de bir değişim var ancak adet tarihinden itibaren bugüne kadar 3 adet idrar testi yaptım ancak negatif hala. Sizce olsa direk çıkmaz mıydı?
Son düzenleme: