- 26 Nisan 2019
- 5.383
- 8.906
- 198
- Konu Sahibi Adanali0134
-
Cnm var mi bugunde belirtin benim tum gun sol kasıgm agridi igne batitti sankiyani yıllarca uğraşanları gördükçe öyle hemen ilk aydan olur mu diyorum ama göğüs ve kasık ağrısı da psikolojik olamıcak kadar net. İnşallah sonu regl olmaz
Day comfort marka verdi eczacı 19liraydı. Ama geçen hafta aldığım 40 liraydı.bende erken gebelik testi aldım ve 40 tl ödedim yazık günah yahu tek çizgiyi görmekte cabası
Var mı gelen giden?Cnm var mi bugunde belirtin benim tum gun sol kasıgm agridi igne batitti sanki
Ben burda 2. Cizgiyi goruyor gibiyim bence yarin tekrar yap! :)Belirtiler artarak devam ve ben dün yaptığım testin çift çizgiye dönüştüğünü gördüm. Sonra tekrar yaptım ama negatif. Aklımı kaybedicem artık.
Dünkü test böyle ama sonrası negatif.
Bugündü günüm daha bişey yok. Kesin yarın olurum.Normalde adet gunun geldi mi? Ablamin gebeliginde ilk cikmamis bir kac gun sonradan yakalamis
Pozitifi
Ama testinde ikinci cizgi silikte olsa gorunuyor bence hamilesin niye oyle dusunuyosun yarin tkrr bi test dene bzi bilgilendir Allah hakkinda hayirlisini nasip etsinBugündü günüm daha bişey yok. Kesin yarın olurum.
Yok cnm gelen giden amam agrilar var ve meme uclarim dokundukca aciyor jilet kesmis gibi bakalm dun bende dayanamadm yaptim test tek cizgi ama sahurla uyandigim saat arasinda uzun bir saat yok yani idrar icimde pekde durmadi sende varmi birseylerVar mı gelen giden?
Amiiiiiinhadi bakalim once kim adet olacak insallah hic birimiz olmayiz
canim benim adete 4 gun kala yaptigim teste beyaz cizgi oldu hemde bariz bembeyazdi ben hic onemsemedim test cizgisi yeri diye cunku ben hep kirmizi pembe silik bile olsa o renklerde olacak diye biliyorum biraz arastirdim bazilarinin o beyaz cizgisi ertesi gunlerde koyulasmis benim dun yaptigim teste o beyaz cizgiyide hic gormedim. beklemekten baska yapacak bi sey yok kesinlikle adet gecikmesi beklenmeli bence.Merhabalar benim de adetime 3 gun var ovulasyon testine göre. Bugun idrar testi yaptım bende sanki t nin altında pencerenin onune gecınce(çok aydınlıkta) sanki beyaz Bı cızgı var gıbı geldı.. Acaba göz yanılsaması bilemedim.. Hiç benım gibi detaylı inceleyen oldu mu(
canim benim adete 4 gun kala yaptigim teste beyaz cizgi oldu hemde bariz bembeyazdi ben hic onemsemedim test cizgisi yeri diye cunku ben hep kirmizi pembe silik bile olsa o renklerde olacak diye biliyorum biraz arastirdim bazilarinin o beyaz cizgisi ertesi gunlerde koyulasmis benim dun yaptigim teste o beyaz cizgiyide hic gormedim. beklemekten baska yapacak bi sey yok kesinlikle adet gecikmesi beklenmeli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?