Gebeliğe Hazırlık İdrar testi ne zaman doğru sonuç verir?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Adanali0134

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2019
299
177
33
Merhabalar herkese,
Birkaç gündür okumadığım başlık kalmadı, bazı konularda ne kadar bilgisiz olduğumu gördüm. 34 yaşındayım ama ovulasyon testini ilk kez duydum.
Bu ay eşimle denemelere başladık.
En son 19 Nisan’da adet oldum. Adetlerim 4-5 gün sürer ve aşağı yukarı her ay aynı tarihte olurum, bir iki gün öncesi, bir iki gün sonrası gibi. Aylık stresime göre değişir.
Aplikasyonlara tarihleri girdim, olumlu görünen birkaç günü değerlendirdik Mayıs başından beri.
Ara ara test yapıyorum, negatif negatif negatif..
Zaten her aplikasyon farklı tarih gösteriyor.
Aranızda bilgisi olanlar bir aplikasyon önerebilir mi? Ve idrarda en erken ne zaman görebilirim?
Tecrübesi olanlar yazabilir mi?

Açıkçası umuduyla yaşamak bile güzel geliyor şuan. Negatif çıkar diye korkuyorum Aşırı göğüs hassasiyeti ve kasıkta ağrımsı hisler var. Reglm için erken bu hislere, inşallah kendimi kandırmıyorumdur. Aminnn, cümlemizin gönlüne göre inşallah..
sizin hissettiğiniz bir değişiklik var mıydı?

Açıkçası umuduyla yaşamak bile güzel geliyor şuan. Negatif çıkar diye korkuyorum Aşırı göğüs hassasiyeti ve kasıkta ağrımsı hisler var. Reglm için erken bu hislere, inşallah kendimi kandırmıyorumdur. Aminnn, cümlemizin gönlüne göre inşallah..
Akinti her an adet olcakmisim goguslerim patlicakti sislikten insallah olur Allahin izniyle 💞

Erken gebelik testleri yanıltabiliyor canım eğer böyle bi şüphen varsa kan testi ver 2 saate çıkıyor sonucu bende çok alıp yaptım testlerden herhalde onlara verdiğim parayla neler alırdım neler 😂😂

Merhaba cnm bende 19 nisan da adet oldum bir umut bekliyorum benmde ilk denemem dun gögus hassasiyeti basladı. Kasık agrisi ve bel ağrısıda takip de bulunalım bekliyorum idrar testi icin 😇

Yaaaa hayırlı haberlerle inşallah❤️
Siz de hep aynı tarihte mi oluyorsunuz?
Dogum kontrol hapini kullanirken hep ayni olurdu 15 nisanda biraktigim gibi 19 nisanda adet oldum bundan once 27 martta olmustum. Simdide adet olacakmis gibi agrilar var belim kitleniyormus gibi sol kasıgımda batmada oluyor umarim psikolojik degildir 😆

yani yıllarca uğraşanları gördükçe öyle hemen ilk aydan olur mu diyorum ama göğüs ve kasık ağrısı da psikolojik olamıcak kadar net. İnşallah sonu regl olmaz 🙏🏼

yani yıllarca uğraşanları gördükçe öyle hemen ilk aydan olur mu diyorum ama göğüs ve kasık ağrısı da psikolojik olamıcak kadar net. İnşallah sonu regl olmaz 🙏🏼
İletişimde kalalim cnm ben pazartesi idrar testi yapacagim bakalim sabretmek zor ama 😇 sen ne zaman yapacaksın

Kızlar big kit marka test kullanan oldu mu hiç yanlış sonuç mu veriyor doğru mu

Size detaylı anlatayım elimden geldiğince:KK52:
Herkesin idrarda öğrenme zamanı farklılık gösterir bazıları adetten 5 gün önce idrarda öğrenirken bazıları adet tarihi geçince öğreniyor. Bunun nedeni yumurtlama günlerinin farklı olması. Eğer geç yumurtladıysa o ay adet geçince öğreniyorlar. Eğer ovulasyon testiyle takip ediyorsanız pik yaptığı günden yaklaşık 10-12 gün sonra kanda çıkıyor. 12. günde gebelik testinde silik de olsa çıkma ihtimalide çok yüksek.

Back