• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi lutfen yardim

msdysf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2019
113
35
48
28
Canlarım dun test yaptim idrar testi cok hayalet bi cizgi cikti adetim 2 gun gcmisti cok zor gorunuordu acaba hamilelik var midir akintim sarimsi gbi kahverengi gbi glio bgn onceki adetlrimdede olmadan bigun once kahvrengi leke glmeye basliyor o yuzden emin olamiorum lutfen yardim normalde bat 17 ocakti klomende kullaniorum bu arada bu dorduncu ayimdi

Eklentiler

• 15794999968698572283479185571689.jpg
    15794999968698572283479185571689.jpg
    84,6 KB · Görüntüleme: 128
Bence var canım hayırlı olsun 😍 hemen bir kan testi ver 😋😇

Canım ne kadar süre sonra çıktı bu çizgi?
Bence hemen gidip kan ver en net sonucu o verir

Canım ne kadar süre sonra çıktı bu çizgi?
Bence hemen gidip kan ver en net sonucu o verir
20 dkika sonra hemen hemen esimle baktik acaba bn hayal mi istdgim icinmi goruorum die onada gsterdim oda gordu ama cok silinikti sabahta sararrinca test belli olmus

Benimkide böyleydi canım pozitif oldu inşalalh senşnde vardır

İnsallah canim daha yeni ebliyim 11 ayin icindeyim ama olmayinca insan kotu oluor nie olmuyor diyor
HErşeyin hayırlısı kuzum sadece salmamak gerekli eğer bi sene içinde kalınmıyorsa sen başvurulmalı çocuk için

Ama en temizi kan vermek canım korksanda en azından varsa önlem alınır vs

Benim de dün gece aynısı başıma geldi sonradan testte 2.belirsiz çizginin çıktığını gördüm ama benim bat a daha 10 gün var ve açıkçası pek umutlanamadım. Bu kadar erken çıkmayacağını düşünüyorum ama yine de araştırdım kendim için , pozitif çıkan testin yanılma payının çok ama çok düşük olduğu yazıyor her yerde.
Senin bat zaten geçmiş , sana hayırlı olsun diyelim bence gebesin :anneadayı::KK200:

Kuzum bu kuruma çizgisi gibi duruyor. Hamile olmayabilirsin kendini en çok ona hazırla, bende test yapıyorum 6 tane mi ne yaptım ertesi güne hepsinde çizgi çıkıyor ilk 10 dk önemli canım. Bu test negatif😞

Kuzum bu kuruma çizgisi gibi duruyor. Hamile olmayabilirsin kendini en çok ona hazırla, bende test yapıyorum 6 tane mi ne yaptım ertesi güne hepsinde çizgi çıkıyor ilk 10 dk önemli canım. Bu test negatif😞
Merhaba, kuruma cizgisi ne zaman cikiyor acaba? Testin ilk bes dakka da mi cift cizgi cikarmasi gerekiyor?

Merhaba, kuruma cizgisi ne zaman cikiyor acaba? Testin ilk bes dakka da mi cift cizgi cikarmasi gerekiyor?
Evet ilk 5 dkka en geç 10 dkka da çift veya silinik çıkması gerekir testin pozitif olması için. Ertesi güne veya saatler sonra beliren çizgilere itimat etmeyin.
AE9FCBE6-8967-4081-A57A-A91FA185ABA3.jpeg
bunlar da benim testlerim. Am yazanlar sabah, Pm yazanlar akşam yapıldı. Dpo anlamı da ovulasyondan geçen gün sayısı demek. Bu sonuçlara göre hamileyim, ama değilim😏

Canlarım dun test yaptim idrar testi cok hayalet bi cizgi cikti adetim 2 gun gcmisti cok zor gorunuordu acaba hamilelik var midir akintim sarimsi gbi kahverengi gbi glio bgn onceki adetlrimdede olmadan bigun once kahvrengi leke glmeye basliyor o yuzden emin olamiorum lutfen yardim normalde bat 17 ocakti klomende kullaniorum bu arada bu dorduncu ayimdi
Merhaba canim tekrar test yaptin mi?

Benim de dün gece aynısı başıma geldi sonradan testte 2.belirsiz çizginin çıktığını gördüm ama benim bat a daha 10 gün var ve açıkçası pek umutlanamadım. Bu kadar erken çıkmayacağını düşünüyorum ama yine de araştırdım kendim için , pozitif çıkan testin yanılma payının çok ama çok düşük olduğu yazıyor her yerde.
Senin bat zaten geçmiş , sana hayırlı olsun diyelim bence gebesin :anneadayı::KK200:
Ama regl oldum agir kanamali bi sekilde 😔

Ama ondn snraki gun bi dha test yptim hmn ikinci czgi cikti dha blirgin sekilde o gunun aksamida adet oldum

Back