• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar testi kaç günde kesin sonuç veriyo?

Canım benim adetimi 1 gün geçmişti hamile olduğumu öğrendiğimde

kıslar benım adetıme 9 gun var..ama oyle cok merak edıyorumkı..acaba ıdrar testı yapsam mı?cok mu erken yapmak ıcın..bugun butun gun basım dondu..keske ılıskıye gırdıkten bırkac gun sonra hamılelıgı test edebılecek testler olsa eczanaden alınsa...kan tahlılı aklımda ama bulundugum yerde kan tahlılı yokmus..beklemekte cok zor gelıyor..ıyıce stres yaptım kıslar...:utangac:

canım stres yapma.stres zaten en büyük düşmanımız..
bence biraz daha bekle test için.doğru sonuç alamazsın.
ben reglime 4 gün kala yaptığımda test negatifti ve inanılmaz üzülmüştüm.ama geciktiği gün yaptım ve pozitif sonucu gördüm.inşallah sizin de öyle olur

canım tesekkur ederım ılgın ıcın..stres yapmamaya calısıyorum ama pek sabırlı olamıyorum:utangac:

en son adet günüm cnm 28 eylüldü yumurtlama dönemim 12 ekimle 17 ekimdi
ama 1ekimde adetim bitti ve 1 gün ara ili ilişkiye girdik 12 ekimle 17 ekim hergün ilşikiye girdik sonrasında 1 gün girebildik ve birdaha olmadı
bugün ayın 1 ve hala adet olamdım

Offf beklemek beni çok yordu:çok üzgünüm:..Aşılamam ayın 8'in de yapıldı yarın sonuç alıcam..Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım..Negatif çıktıfisfisfis...Tahmin etmiştim aslında çok erken çünkü..Ama nedense içimde ümit de yok...:bbo:

kuşum bu senmisin yoksa çakma dırım mısırnaşık şeysırnaşık şey

askım bu konuyu açalı çokkkkkkkkkkkkkkk zaman oldu bu çakma dırım işte o hırslı hevesli içinde heycanı olan dırım kalbi yerinde duramıyordu her ay adeti geldiğinde

ama şimdiki dırım adet bile olamıyor ne bilsin bu konuyu açtığında son adetinin bu olduğunu :çok üzgünüm:

askım bu konuyu açalı çokkkkkkkkkkkkkkk zaman oldu bu çakma dırım işte o hırslı hevesli içinde heycanı olan dırım kalbi yerinde duramıyordu her ay adeti geldiğinde

ama şimdiki dırım adet bile olamıyor ne bilsin bu konuyu açtığında son adetinin bu olduğunu :çok üzgünüm:

sana burdan bi kafa atarım görürsün heyecanııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııtatlicadiarzu

kızlarrrrrrrrrr slm adetim 8 gün geçti idrar testi hala negatif hamileliliği unatayım dimi

unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........doktoraaaaaaa gitttttttttttttttttttt.en azından adet gecıkmesı varsa söktürücü verirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....anladın mııııııııııı kızzzzzzzzzzz...:oklava::mymeka:

kızlar bu konuyu kaç ay önce açmışım hahahaa
şimdi bende testlik bir durum var gerçi sonuç kesinlikle negatif ama
bu sayfa çıkınca acaba alsammı dedim hahaha

Back