ıdrar testı ıle erken ve gec gebelık ögrenenler bebeklerınızın cınsıyetı ne oldu

teste gebe oldugunuzu ne zaman ögrendiniz ve bebeginizin cinsiyeti ne?

• iliskinin 10. gününde test yaptim pozitif ve sonuc kiz

OY: 10 45,5%
  • regl günüm gecince test yaptim pozitif ve sonuc kiz

OY: 6 27,3%
  • iliskinin 10. gününde test yaptim pozitif ve sonuc erkek

OY: 0 0,0%
  • regl günüm gecince test yaptim pozitif ve sonuc erkek

OY: 6 27,3%

• Ankete Katılan
    22

BeyazOrkidem

“Hasbünallah ve nî’mel vekîl”
Kayıtlı Üye
25 Mart 2007
13.015
4.679
748
49
IDRAR TESTI ILE ERKEN VE GEC GEBELIK ÖGRENENLER BEBEKLERINIZIN CINSIYETI NE OLDU
aciklamak gerekirse iliskinin üzerinden 10 gün gectikten sonra 10. gün yapilan test pozitif cikiyor.......
ve regl gunu gectikten sonra test yapiliyor ve pozitif cikiyor
buna göre yapilan testlerde bebek cinsiyeti kiz mi yoksa erkekmi
erken ögrenenler kiz gec ögrenenler genelde erkekmi oluyor
ilk önce ben yazmak istiyorum
kizkardesim iliskinin üzerinden 10 gun gecti ve 10. gün test yapti test pozitifti
ve su an kizimiz var...
hadi bayanlar bu tez dogrumu hep beraber bulalim birseyler paylasalim

Son düzenleme:
bende çok erken ögrendım ne olcak acaba ayrıca ılk oglumda 10 gun gectıkten sonra zar zor ogrendım hakkımızda hayırlısı olsun

ben kizimda regl gunumu gecmisti halaa cikmamistii bir hafta sonra cikmisti ama gec dollenmeydi

Kizimda regl olacagim gun test yaptim pozitifti....biraz silikti ama aksama dogru yapmistim testi Yani ilk idrar degildi....bu hamileligimide regl olacagim sabah yaptim acayip belli cikti...sabahin ikinci idrariydi....bence bu herkezin vucuduna Gore degisir....cunku hcg hormonlariyla alakali oldugunu dusunuyorum....

ben reglime 1 gün varken idrar testi yaptım pozitifti adet günümdede kanda çıktı kızım oldu

reglime 3gün varken öğrendim ve bir kızım olacak inşallah:49::49::49:

sizce cinsiyetle ilgisi olabilirmii
benim arkadasimm 3 haftalikken yani regline 1 hafta varken ogrenmiss oglu olduuu

Back