- 7 Eylül 2018
- 10
- 3
- 86
- 26
- Konu Sahibi Asiyedilek
Kızlar şöyle bir tezim var idrar testinde çıkan ikinci çizginin rengi koyu ise erkek silik ise kız diye bir tezim var tecrübeli anneler bilgilerinizi paylaşırmısınız ????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa oğlumda koyu çıkmıştı baya şuan 2.ye hamileyim silikti testlerim tutacak mi acabaKızlar şöyle bir tezim var idrar testinde çıkan ikinci çizginin rengi koyu ise erkek silik ise kız diye bir tezim var tecrübeli anneler bilgilerinizi paylaşırmısınız ????
Ay hadi bakalım benimde kızımda silikti şimdi ikinciye hamileyim çok net çıktı hadi bakalım bekleyip göreceğiz mutlaka haber verinYaa oğlumda koyu çıkmıştı baya şuan 2.ye hamileyim silikti testlerim tutacak mi acaba
Ay iki gebeliğimdede beta birbirine çok yakındı ona rağmen kızımda silik çıktı ikincide çok net çıktı merakla bekliyorum sonucu,bir çok arkadaşımda böyle olunca durum birde konuyu buraya açayım dedimHimm o zaman ben çürüteyim gebeliğin başında beta düşük olduğunda yapılan test silik beta yükselince yapılan test koyu olur cinsiyetle sıfır alaka
Hadi ya tezim çürüdü desene teşekkür ederim deniyimlerini paylaştığın içinDördüncü gebeliğim hepsindede sürecim aynıydı regliden şüphelendiğim dk test yaptım silikti bikac gün sonra tekrarladım koyuydu, birinci erkek, ikinci erkek, ikizlerden biri kızdı diğerini bilmiyorum erken düştü, bu daha belli değil bakalım nasip, yani beta gerekli düzeyde olduğunda koyu oluyor zaten testin amacı betaya bakmak ya normalin üstünde mi diye
Yaa oğlumda koyu çıkmıştı baya şuan 2.ye hamileyim silikti testlerim tutacak mi acaba
Sonra devam etti mi kaçıncı günde sonuç alabildinizbenim de testlerim silik çıkmıştı hatta beta 15 binken tekrarladım yine silik çıkmıştı bakalım
nasıl bir sonuçSonra devam etti mi kaçıncı günde sonuç alabildiniz
Kaçıncı gün yani testinz olumlu çıktınasıl bir sonuç
testim zaten pozitifti beta 65 ken ama benKaçıncı gün yani testinz olumlu çıktı