İdrar testi ile cinsiyet tahmini

Asiyedilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar şöyle bir tezim var idrar testinde çıkan ikinci çizginin rengi koyu ise erkek silik ise kız diye bir tezim var tecrübeli anneler bilgilerinizi paylaşırmısınız ????

Kızlar şöyle bir tezim var idrar testinde çıkan ikinci çizginin rengi koyu ise erkek silik ise kız diye bir tezim var tecrübeli anneler bilgilerinizi paylaşırmısınız ????
Yaa oğlumda koyu çıkmıştı baya şuan 2.ye hamileyim silikti testlerim 😂 tutacak mi acaba

Himm o zaman ben çürüteyim gebeliğin başında beta düşük olduğunda yapılan test silik beta yükselince yapılan test koyu olur cinsiyetle sıfır alaka
Ay iki gebeliğimdede beta birbirine çok yakındı ona rağmen kızımda silik çıktı ikincide çok net çıktı merakla bekliyorum sonucu,bir çok arkadaşımda böyle olunca durum birde konuyu buraya açayım dedim

Dördüncü gebeliğim hepsindede sürecim aynıydı regliden şüphelendiğim dk test yaptım silikti bikac gün sonra tekrarladım koyuydu, birinci erkek, ikinci erkek, ikizlerden biri kızdı diğerini bilmiyorum erken düştü, bu daha belli değil bakalım nasip, yani beta gerekli düzeyde olduğunda koyu oluyor zaten testin amacı betaya bakmak ya normalin üstünde mi diye

Son düzenleme:
Dördüncü gebeliğim hepsindede sürecim aynıydı regliden şüphelendiğim dk test yaptım silikti bikac gün sonra tekrarladım koyuydu, birinci erkek, ikinci erkek, ikizlerden biri kızdı diğerini bilmiyorum erken düştü, bu daha belli değil bakalım nasip, yani beta gerekli düzeyde olduğunda koyu oluyor zaten testin amacı betaya bakmak ya normalin üstünde mi diye
Hadi ya tezim çürüdü desene 🥹teşekkür ederim deniyimlerini paylaştığın için 💐

Eklentiler

• C03C06C3-3310-4C79-B84A-DEFEEEA3F371.jpeg
    C03C06C3-3310-4C79-B84A-DEFEEEA3F371.jpeg
    84,3 KB · Görüntüleme: 9
Back
X