Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar arkadaşlar.. adetime 5 gün var idrar tahlili vericem.. şimdi versem olur mu (tok karnımayım), yoksa illaki sabah idrarı mı olmalı?... bana yardımcı olur musunuz?
buarada ayın 10unda yaptırdığım betaHCG 0,1 çıkmıştı. bendeki de tam "umut dünyası" örneği :):)
öylemiiii şaşırdım gerçekten. adetime 4-5 gün var umarım benimde benzer bir durum olur. Allah hayırlısını versin. çok fazla üzeine düşmemek gerek gülüm. stres hücreleri spermeleri öldürme gücüne sahip. Allaha tevekkül edip sonrasında da sabretmek gerekli. benim belkide ilk betaHCG olayım diye heyecanlanıyorum ama bir arkadaşım 8 yıldır evliyim ne yumurtlama zamanımı hesapladım nede günüm geçmeden test yaptırdım böyle şeylere çok takılıp strese girme dedi birkaç gün önce. ikimizde hastanede çalışıyoruz. o günden sonra hata yaptığımı farkettim. sende sıkıntı yapma canım hayırlı haberlerle konuşuruz inşAllah hep..
haklısın aslında. bunda da bir hayır varki idrarda betahcg yerine tam idrar tetkiki (TİT) istenmiş. Bende karar verdim adetim gecikene kadar baktırmayacağı. Allah hayırlısını versin...
:) canımm... evet senle dün konuştuğumuzda testi vermiştim ama sonrasında ne göreyim tam idrar tetkiki istenmiş gebelik testi yerine. bende karar verdim adetim gecikmeden baktırmayacağıma. okuyoruz ya hemen belli olmuyor bakıpta moralinizi bozmayın diye..ebru'nun da dediği gibi beklemek gereklii... dua edelim.. Allah hayırlısını versin cümlemize :)