• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi için sabah idrarı şart mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ch35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ch35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
82
1
36
Niğde
Merhabalar arkadaşlar.. adetime 5 gün var idrar tahlili vericem.. şimdi versem olur mu (tok karnımayım), yoksa illaki sabah idrarı mı olmalı?... bana yardımcı olur musunuz?

Merhabalar arkadaşlar.. adetime 5 gün var idrar tahlili vericem.. şimdi versem olur mu (tok karnımayım), yoksa illaki sabah idrarı mı olmalı?... bana yardımcı olur musunuz?

Farketmiyor tatlım,ben kontrollere gittiğimde doktorum hamilemiyim diye bakmak istemişti 2 ay önce tok karnınaydım ve bende idrar tahlili verdim.

çok teşekkür ederim canımm... Ozaman hemen vereyim.. Gerçi umudum yokta boşuna test numunesi boş kalmasın :40:

İnşAllah canım.. adet sancımda oluyor aslında ara ara ve daha öncede dediğim gibi ilk denememiz bu. daha doğrusu plansız gerçekleşti ama çocuk sahibi olmayı çok istiyorum. birbirimize hayırlı haberler veririz inşAllah...

buarada ayın 10unda yaptırdığım betaHCG 0,1 çıkmıştı. bendeki de tam "umut dünyası" örneği :):)

buarada ayın 10unda yaptırdığım betaHCG 0,1 çıkmıştı. bendeki de tam "umut dünyası" örneği :):)

Tatlım bence öyle deme internette yine bir forumda okumuştım kan testini 10 gün önce yaptrmış senin gibi 0,1 çıkmış daha sonra adetinin 1-2 geçmesinden sonra yaptırmış yine 0,1 en sonunda 1 hafta sonra yaptrmış ve değiri 55 küsür olmuş:) olmaz deme :)

öylemiiii şaşırdım gerçekten. adetime 4-5 gün var umarım benimde benzer bir durum olur. Allah hayırlısını versin. çok fazla üzeine düşmemek gerek gülüm. stres hücreleri spermeleri öldürme gücüne sahip. Allaha tevekkül edip sonrasında da sabretmek gerekli. benim belkide ilk betaHCG olayım diye heyecanlanıyorum ama bir arkadaşım 8 yıldır evliyim ne yumurtlama zamanımı hesapladım nede günüm geçmeden test yaptırdım böyle şeylere çok takılıp strese girme dedi birkaç gün önce. ikimizde hastanede çalışıyoruz. o günden sonra hata yaptığımı farkettim. sende sıkıntı yapma canım hayırlı haberlerle konuşuruz inşAllah hep..

öylemiiii şaşırdım gerçekten. adetime 4-5 gün var umarım benimde benzer bir durum olur. Allah hayırlısını versin. çok fazla üzeine düşmemek gerek gülüm. stres hücreleri spermeleri öldürme gücüne sahip. Allaha tevekkül edip sonrasında da sabretmek gerekli. benim belkide ilk betaHCG olayım diye heyecanlanıyorum ama bir arkadaşım 8 yıldır evliyim ne yumurtlama zamanımı hesapladım nede günüm geçmeden test yaptırdım böyle şeylere çok takılıp strese girme dedi birkaç gün önce. ikimizde hastanede çalışıyoruz. o günden sonra hata yaptığımı farkettim. sende sıkıntı yapma canım hayırlı haberlerle konuşuruz inşAllah hep..

Doğru söylüyorusn canım,stres sperleri öldürüyormuş bende duymuştum. ama biliyosun ki elde değil:( İnşallah tatlım bekliyorum haberini..Çoooook Öptümmm seni:)

sabah ılk ıdrarda hcg daha yogun salgılanıyormus ondan öyle dıyorlar ama daah adetın gecıkmeden nıye test yapıyosunkı en saglıklısı 2-3 gün gecmesı suan olsada gebelık cıkmayabılır gecıkme olmadan

haklısın aslında. bunda da bir hayır varki idrarda betahcg yerine tam idrar tetkiki (TİT) istenmiş. Bende karar verdim adetim gecikene kadar baktırmayacağı. Allah hayırlısını versin...

haklısın aslında. bunda da bir hayır varki idrarda betahcg yerine tam idrar tetkiki (TİT) istenmiş. Bende karar verdim adetim gecikene kadar baktırmayacağı. Allah hayırlısını versin...

daha baktırmadn mı canım,bize müjdeli haberi vercen mi:)

:) canımm... evet senle dün konuştuğumuzda testi vermiştim ama sonrasında ne göreyim tam idrar tetkiki istenmiş gebelik testi yerine. bende karar verdim adetim gecikmeden baktırmayacağıma. okuyoruz ya hemen belli olmuyor bakıpta moralinizi bozmayın diye..ebru'nun da dediği gibi beklemek gereklii... dua edelim.. Allah hayırlısını versin cümlemize :)

:) canımm... evet senle dün konuştuğumuzda testi vermiştim ama sonrasında ne göreyim tam idrar tetkiki istenmiş gebelik testi yerine. bende karar verdim adetim gecikmeden baktırmayacağıma. okuyoruz ya hemen belli olmuyor bakıpta moralinizi bozmayın diye..ebru'nun da dediği gibi beklemek gereklii... dua edelim.. Allah hayırlısını versin cümlemize :)

Hayırlısı olsn canım,bu ay umarım olur,bize müjdeyi verirsn:):) :54:

sanırım adeti beklememe gerek kalmıcak, çünkü her adet dönemi öncemde olduğu gibi migrenim tuttu ve kasıklarım ağrıyor. napalım başka zamanlarda inşAllah Allah nasip eder..

arkadaşlar gebelik için ne kadar stres yaparsanız işiniz o kadar zor olur, düşünmediğiniz ve istemediğiniz zaman bir de bakıyorsunuz ki hamilesiniz, ama stres yapıp hadi hamile kalayım dediğiniz ay olmuyor. benim öyle oldu, küçük bir tavsiye...

Back