İdrar testi için erken mi?

Cekhu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
271
Puanlar
53
Kızlar merhaba,
Normalde 2 gün önce regl olmam lazımdı.. dün, gece ve bugün sürekli karnım ağrıyor.. dünden beri wcye koşuyorum regl oldum herhalde diye ama yok.. regl sancısı çekiyorum özellikle sol tarafımda ağrı daha fazla..
bu sabah 6 gün önceden gösteren hassas idrar testi yaptım negatif çıktı..
sizce test için erken mi davrandım? Bu ağrılar yerleşme ağrısı olabilir mi?
Şimdiden herkese teşekkürler

test çıkardı cnm ben reglime 3 gün kala yapmıştım istersen kan tahlili yaptır

test çıkardı cnm ben reglime 3 gün kala yapmıştım istersen kan tahlili yaptır
Bende heves yapmak istemiyorum.. o kadar alışığım ki negatif görmeye artık üzülmüyorum bile.. bir tek şu ağrılar kafamı karıştırmıştı o yüzden teste güvenmekle güvenmemek arasındaydım ama biraz daha bekliyim.. genelde test yaptığımda regl olurum :)

Test için erken değil bence adet tarihiniz geçmiş zaten. Ama o adet ağrıları bende de olur normalde; iki üç gün öcesinden başlar. Hamilelik belirtisi de oluyor mu bilmiyorum ama hassas testlerden yapmışsınız zaten. Negatif çıkmış. Bir test daha yapın derim; şüpheli sonuç alırsanız kan verirsiniz. Yine negatif çıkarsa negatiftir o zaman..

Kızlar merhaba,
Normalde 2 gün önce regl olmam lazımdı.. dün, gece ve bugün sürekli karnım ağrıyor.. dünden beri wcye koşuyorum regl oldum herhalde diye ama yok.. regl sancısı çekiyorum özellikle sol tarafımda ağrı daha fazla..
bu sabah 6 gün önceden gösteren hassas idrar testi yaptım negatif çıktı..
sizce test için erken mi davrandım? Bu ağrılar yerleşme ağrısı olabilir mi?
Şimdiden herkese teşekkürler
günün geçmiş erken davranmamissin. Olsa ucuz testlerde bile çıkardı sanırım.

merhaba kizlar.benim de bi sorum var :( bebek sahibi olmak icin 3 aydir tedavi goruyorum,bu ay hersey yolunda dedi doktor.bu ay uc kez ultrasona gittim ovulyasyonu izlemek icin,10 temmuz ovulyasyon olmus...24 temmuz adet gunum meratan oluyorum hamilemiyim degilmiyim diye...15 temmuz sabah uyandigimda kucuk kahverengi bi leke vardi.ertesi gun aksam cooook az pembemsi bi leke..bu yerlesme lekesi ola bilirmi ki?.garip ama her adet oncesi benim basim donerdi simdi donmuyo.belim agriyo.uykucuyumdur da simdi uyudummu uyandiran olmasa uyanmam.gece tuvalete kalkiyorum.acaba hamile ola bilirmiyim? :( yarin test yapsam cikarmi?nolur biseyler yazin

Uzun olmasın diye kısa yazdım ama asıl durum şöyle kızlar;
Benim adetim çok düzenliydi.. her ay aynı tarihte adet olurdum.. fakat şubat'ta yumurtlama takibi yaptık.. 2 ay yumurtlama takibi+çatlatma iğnesi denedim.. ve mart ayından beri adetim düzensiz olmaya başladı.. 1 hafta ya da 5 gün öne kaydı hep..
yani benim gerçek adet tarihim aslında pazar günü fakat bahsettiğim gibi öne kaydığı için ben çarşamba günü bekliyordum adetimi..

aslında gecikmemiş bile olabilirim..

Adet sancısı benim hep ilk gün olur.. çarşamba günü sancım olunca hep adet olacağımı düşündüm, olmadım.. dün de adet sancım sevam etti, yine olmadım.. bugün hala ara ara adet sancım oluyor ama yine olmadım..

Düzenim çok şaştı.. ben hiç alışık değilim bu düzensiliğe.. o yüzden de kafam karıştı aslında..

Ben pazartesi'yi bekliyim en iyisi.. belki adetim düzene girmeye karar vermiştir bu ay :)

Back