İkinci fotoda da gayet rahat görünüyo çizgi 5 dk içinde belirdiyse gebelik vardır bence genelde bu siliklikte yeni yükselmeye başlamış oluyor beta. Gecikmeniz olsun 2 3 gün öyle kan verin hayırlı olsun şimdidenMerhabalar 5 aydır çocuk istiyoruz ama bu aya kadar olmadı benim bat a 1 gün var yada bugün bat tam emin değilim sabah ilk idrarla bi test yaptım çok silik hayali bi çizgi çıktı ben bir kere daha böyle testte pozitif görüp kanda negatif gördüm o yüzden bu sefer umutlanmak istemiyorum testte siz de bakar mısınız çizgiyi görüyor musunuz yoksa ben mi yanlış görüyorum ilk fotoğrafa efekt koydum rahat görün diye Eki Görüntüle 3543117
Eki Görüntüle 3543118
Çok teşekkürler ya çizgi 3. Dakikada çıktı inşallah bu sefer gerçekten vardırİkinci fotoda da gayet rahat görünüyo çizgi 5 dk içinde belirdiyse gebelik vardır bence genelde bu siliklikte yeni yükselmeye başlamış oluyor beta. Gecikmeniz olsun 2 3 gün öyle kan verin hayırlı olsun şimdiden
Test hangi marka kuzum ?Merhabalar 5 aydır çocuk istiyoruz ama bu aya kadar olmadı benim bat a 1 gün var yada bugün bat tam emin değilim sabah ilk idrarla bi test yaptım çok silik hayali bi çizgi çıktı ben bir kere daha böyle testte pozitif görüp kanda negatif gördüm o yüzden bu sefer umutlanmak istemiyorum testte siz de bakar mısınız çizgiyi görüyor musunuz yoksa ben mi yanlış görüyorum ilk fotoğrafa efekt koydum rahat görün diye Eki Görüntüle 3543117
Eki Görüntüle 3543118
ArtımedTest hangi marka kuzum ?
Umudunu kırmak istemem ama çok daha koyu renklileri çıktı bende hepsi negatifdi artimed çok kötü bir testArtımed
Artimed bendede bu ay yalancı pozitif verdi, bence başka bir testle dene canımArtımed
2 gün sonra denemek istiyorum bakalımArtimed bendede bu ay yalancı pozitif verdi, bence başka bir testle dene canım
Daily comfort diye bir test o da bana yalancı vermiştiUmudunu kırmak istemem ama çok daha koyu renklileri çıktı bende hepsi negatifdi artimed çok kötü bir test
Test markanız nedirMerhabalar 5 aydır çocuk istiyoruz ama bu aya kadar olmadı benim bat a 1 gün var yada bugün bat tam emin değilim sabah ilk idrarla bi test yaptım çok silik hayali bi çizgi çıktı ben bir kere daha böyle testte pozitif görüp kanda negatif gördüm o yüzden bu sefer umutlanmak istemiyorum testte siz de bakar mısınız çizgiyi görüyor musunuz yoksa ben mi yanlış görüyorum ilk fotoğrafa efekt koydum rahat görün diye Eki Görüntüle 3543117
Eki Görüntüle 3543118
ArtımedTest markanız nedir
Yalancı pozitif verebiliyorArtımed
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?