• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi hayali çizgii

1Tugbaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2024
13
7
1
21
Merhabalar 5 aydır çocuk istiyoruz ama bu aya kadar olmadı benim bat a 1 gün var yada bugün bat tam emin değilim sabah ilk idrarla bi test yaptım çok silik hayali bi çizgi çıktı ben bir kere daha böyle testte pozitif görüp kanda negatif gördüm o yüzden bu sefer umutlanmak istemiyorum testte siz de bakar mısınız çizgiyi görüyor musunuz yoksa ben mi yanlış görüyorum ilk fotoğrafa efekt koydum rahat görün diye
IMG_20250126_081226.jpg

IMG_20250126_081244.jpg

Merhabalar 5 aydır çocuk istiyoruz ama bu aya kadar olmadı benim bat a 1 gün var yada bugün bat tam emin değilim sabah ilk idrarla bi test yaptım çok silik hayali bi çizgi çıktı ben bir kere daha böyle testte pozitif görüp kanda negatif gördüm o yüzden bu sefer umutlanmak istemiyorum testte siz de bakar mısınız çizgiyi görüyor musunuz yoksa ben mi yanlış görüyorum ilk fotoğrafa efekt koydum rahat görün diye Eki Görüntüle 3543117

Eki Görüntüle 3543118
İkinci fotoda da gayet rahat görünüyo çizgi 5 dk içinde belirdiyse gebelik vardır bence genelde bu siliklikte yeni yükselmeye başlamış oluyor beta. Gecikmeniz olsun 2 3 gün öyle kan verin hayırlı olsun şimdiden

İkinci fotoda da gayet rahat görünüyo çizgi 5 dk içinde belirdiyse gebelik vardır bence genelde bu siliklikte yeni yükselmeye başlamış oluyor beta. Gecikmeniz olsun 2 3 gün öyle kan verin hayırlı olsun şimdiden
Çok teşekkürler ya çizgi 3. Dakikada çıktı inşallah bu sefer gerçekten vardır

Merhabalar 5 aydır çocuk istiyoruz ama bu aya kadar olmadı benim bat a 1 gün var yada bugün bat tam emin değilim sabah ilk idrarla bi test yaptım çok silik hayali bi çizgi çıktı ben bir kere daha böyle testte pozitif görüp kanda negatif gördüm o yüzden bu sefer umutlanmak istemiyorum testte siz de bakar mısınız çizgiyi görüyor musunuz yoksa ben mi yanlış görüyorum ilk fotoğrafa efekt koydum rahat görün diye Eki Görüntüle 3543117

Eki Görüntüle 3543118
Test hangi marka kuzum ?

Eki Görüntüle 3543118
Test markanız nedir

Back