- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Yorumun için çok teşekkür ederim canım çok sağolBir çizgiler var canım rabbim gönlüne göre versin testleri tekrarla muhakkak
Nd zaman yaptin testi bugun olman gerekiyorsa erken vermissin canim kaniTestin son hali bu kızlar
Herseyin hayirlisi bekle bakalim gecikme olacak mi kuzum rabbim gonlune gore verir insallahEvet 2 gün erken verdim canım kanı idrarda hafif silik görünce çıkar dedim gittim ki koskocaman 0.1
Cümlemizin gönlüne göre versin Rabbim canım bize sağlıklı evlat nasip etsin inşallahHerseyin hayirlisi bekle bakalim gecikme olacak mi kuzum rabbim gonlune gore verir insallah
Cooook amiiin insallahCümlemizin gönlüne göre versin Rabbim canım bize sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Ağzınızdan bal damlıyor inşallah testler yanıltmıyordur beni bu sefer yarın ve sonrası için testleri tekrarlamayı düşünüyorum bugün eğer kırmızı kart görmezsem inşallah görmemVar gözüküyor ama istersen adetin geçince tekrarla bir de farklı bir testle de bak istersen . İnşallah seninledir
İnşallah tatlım Rabbim gönlüne göre versinAğzınızdan bal damlıyor inşallah testler yanıltmıyordur beni bu sefer yarın ve sonrası için testleri tekrarlamayı düşünüyorum bugün eğer kırmızı kart görmezsem inşallah görmem
Amin canım benimle birlikte Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahİnşallah tatlım Rabbim gönlüne göre versin
Aminnnn inşallahAmin canım benimle birlikte Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
inşallah canım hakkında hayırlısıKızlar selam herkese hala gelen giden yok inşallah gelmez bat bugün
güzel desteğiniz için çok teşekkür ederim inşallah canıminşallah canım hakkında hayırlısı
Teşekkürler yüreği güzel insanlar güzel dileklerin için çok teşekkür ederin canımHadi canım hakkında hayırlısı olsun inşaAllah <3 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?