• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar testi bizi yaniltiyormu lutfen cevap

nehirimm1727

bulantilarimin öldüresi var beni :(
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2018
521
435
18
kizlar 3 gundur kafamda deli sorular... heycanla yarini bekliyorum.persembe idrar testi silik cizgi cikti 4 saat sonra kan verdim deger 0.122 cikti .bidaha test yaptm ondada silik cikti teste bakarmisiniz doktor adet sokturucu verdi icemelimiyim sabahi bekleyemiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-16-19-51-07.jpg
    Screenshot_2018-02-16-19-51-07.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 142
gebelik var gibi gözüküyor ama kanda çıkmamış birkaç gün bekleyip tekrar kan verin çıkmazsa içersiniz adet söktürücü.

Bence biraz daha dur hemen içme adet söktürücüyü.
Normalde idrarda çıkmaz kanda çıkar. Bu nasıl iş anlamadım. Test mi bozuk acaba.

Bence biraz daha dur hemen içme adet söktürücüyü.
Normalde idrarda çıkmaz kanda çıkar. Bu nasıl iş anlamadım. Test mi bozuk acaba.

canim.ikincidede silik cikti cikmasa iste bozuk.diyecegimde daha oncede kimyasl olmustu ilk defa idrar testi yaptim anlamadimki

Erken gebelik testi yapın isterseniz genelde yanılma payı olmuyor 2. Çizgi bu kdr net çıkıp kanda çıkmaması ilginç geldi banada

herkes ayni seyi soyledigine gore kanda bi sorun oldu demekki golge filan olsa ikna olurumda yarin kesin sonuc cikar insallah hayirli haber veririm.sizlere

canım hatalı testler ya da kimyasal gebelik bu kadar net çıkmaz sanırım
silik çıkar diye biliyorum
inşallah hamişsindir canım haberini bekliyoruz

Canım kan verdiğin yer sıkıntılaysa belki hata yaptılar sen bi başka yerdede kan ver bende yeni erken gebelik testi yapmıştım silikti baya kanda 0.667 çikti ama adet oldum senin baya bariz bekle bence adet olana kadar ilaç kullanma

gec dollenme olsa idrardada gorunmezdi dimi kan artarmi acaba

Canmm nadirde olsa olabiliyor boyle seyler benmde gec dollenmeydi fakat kanda cikms sadece degerler dusuktu.
Senn durumun icin birsey demek zor ama adet sokturucuyu hemen icme derim. Bir kac gun bekleyp kan testini tekrarlamani oneririm. Zaten yukselmiyorsa deger muhtemelen kimyasaldir.

Canmm nadirde olsa olabiliyor boyle seyler benmde gec dollenmeydi fakat kanda cikms sadece degerler dusuktu.
Senn durumun icin birsey demek zor ama adet sokturucuyu hemen icme derim. Bir kac gun bekleyp kan testini tekrarlamani oneririm. Zaten yukselmiyorsa deger muhtemelen kimyasaldir.

aynen canim bekleyim olacaksam olurum zaten olmazsamda icerim rahatlarim 1 senedir olmamakda iyiydi ama testler kafa karistiryor boylede :)

Back
X