- 11 Kasım 2016
- 77
- 58
- 38
- 32
- Konu Sahibi bebegimveben07
-
Hayırlı olsun bence var net cıkmış kanla netlesirMerhaba arkadaşlar test sonucum bu sekilde ama emin olamadım adetime 4 gün kaldı sizce test pozitif mi 3 kez tekrarladım hep silik çizgi çıkıyor ama adetime 4 gün kala bu şekilde çıkmasi doğru mu sizce test dogrumudur boşa umutlanmak istemiyorum yarın kesin on tahlili yaptircm
Var gbı sanki canım bence kan testı yaptır garanti olsunArkadaşlar dün adete 2 gün varken kahverengi akıntı geldi bu sabah 1 gün kala test böyle çıktı sizce varmı hamilelik silik çizgi gibi gördüm ama anlayamadım
Dağılmş ama çizgi görünüyor canm bence kan ver.. hayrlı olsunSizve varmii
Benimde böyle çıktı kan verdim değerim düşük çıktı sabahı zor ettim hemen kan vermeye gidiyorum şimdi inşallah ikimizde sağ Salim alırız bebemizi kucagımızaSizve varmii
Amin canım benimIns cnm ne diyim allah yüzümüze gülsün
Çizgi var gibi. Kan verin ama mide bulantınız psikolojik daha şimdiden başlamazNormalde bu saatde uynmiyom ama midem bulaniyo ates basti kotu oldum yaaaa
Canım bu idrarla olucak sey degılki kan garanti kan ver ıcın rahat etsın süreklıde idrar testine para verme . Bızıde bılgılendır hakında hayırlıısUsteki sbh yptim altdki aksm yptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?