- 19 Mayıs 2020
- 48
- 16
- 3
- 33
- Konu Sahibi osmaniyeligezgin
-
Hamilelk olabilir testi tekrar edin ya da kan verinKizlar merhaba burda yeniyim 1 yillik evliyim 2 aydir cocuk dusunuyoruz adetime 4 gun kala ve 2 gun kala idrar testi yaptim ikisinde de cok silik cikti 2.Cizgi varla yok arasi gibi son testin aksamina iftardan sonra tekrar yaptim bu defa çıkmadı ama 1 haftadan fazladir da adet sancisi gibi sanci cekiyorum lutfen yorumlar misiniz?
Su siralar hastaneye gitmeye korkuyorum sanirim tekrar bir test alip yapicam ama cok heyecanliyimHamilelk olabilir testi tekrar edin ya da kan verin
MerhabaKizlar merhaba burda yeniyim 1 yillik evliyim 2 aydir cocuk dusunuyoruz adetime 4 gun kala ve 2 gun kala idrar testi yaptim ikisinde de cok silik cikti 2.Cizgi varla yok arasi gibi son testin aksamina iftardan sonra tekrar yaptim bu defa çıkmadı ama 1 haftadan fazladir da adet sancisi gibi sanci cekiyorum lutfen yorumlar misiniz?
Insallah isteyen herkese nasip etsin Allahim bana da sana daMerhaba
Bence de olabilir
Bende siliğin S si bile çıkmıyor
Testin resmini at canım bi bakalımKizlar merhaba burda yeniyim 1 yillik evliyim 2 aydir cocuk dusunuyoruz adetime 4 gun kala ve 2 gun kala idrar testi yaptim ikisinde de cok silik cikti 2.Cizgi varla yok arasi gibi son testin aksamina iftardan sonra tekrar yaptim bu defa çıkmadı ama 1 haftadan fazladir da adet sancisi gibi sanci cekiyorum lutfen yorumlar misiniz?
Fotografta gorunmuyor malesef denedim amaTestin resmini at canım bi bakalım
Amin cnm cok teşekkür ederim umarim hamilesindir sağlıklı bir şekildeInsallah isteyen herkese nasip etsin Allahim bana da sana da
Insallah canimmAmin cnm cok teşekkür ederim umarim hamilesindir sağlıklı bir şekilde
İnşallah gönlünce olsun yarı tekrarlaFotografta gorunmuyor malesef denedim ama
Ben de de öyle:)Merhaba
Bence de olabilir
Bende siliğin S si bile çıkmıyor
MerhabaAdetim yarin cok sabirsizim ne yapcami sasirdim var mi yok mu anlamiyorum
Malesefff adet oldumMerhaba
Son durum nedir test yaptınız mı tekrar?
Cnm kirkma ozel hastahaneye git kan ver benimde dun yaptim silikti hastahaneye gittim cok şükür gebeyimSu siralar hastaneye gitmeye korkuyorum sanirim tekrar bir test alip yapicam ama cok heyecanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?