ben çok çektim, doktorlar bide direkt antibiyotik yazıyor bıkmıştım artık, en son yine şüphelendim sistit olduğumdan kesik kesik geliyordu idrarım başka belirti yoktu, tahlil yaptırdım doğru çıktı şüphem, 2 -3 litre su içtim hergün, 4 gün sonra tekrar yaptırdım tertemiz çıktı bu sefer, o yüzden gerçekten su en iyi tedavi ,ilerlemeden bol su içerek gidiyor. Eskiden 2-3 ayda bir olurdum o kadar tedaviye rağmen , şimdi sadece bol suyla 1 senedir rahatım
idrar kesesinde sarkma vs varsa o da bu tur sorunlara yol acabiliyorm bol bol su icin ve gunde 1 tatli kaşığı yabanmersini yiyin. emin olun butun ilaclardan daha iyi gelecktir. farz edelim ise yaramayack hic degilse zarari yok kuru meyve yemis olacaksınız
denemenizi tavsiye ederim. ben de benzer sekilde yasadim ama benimki agriliydi
Teşekkürler tavsiyeleriniz için size de geçmiş olsun.yaban mersinini ben de duydum evet biraz araştirayım ya da doktora danışırım.ağrılı olması da daha zordur eminim.insallah gecici bir durumdur bendeki de.yoksa böyle giderse çamasır kalmayscak elimde giymeye
Çok geçmiş olsun, yanma vb şikayetleriniz de var mı? Büyük ihtimalle sistit oldunuz, birçok kadının başına hayatı boyunca en az bir kere gelen bir hastalık, hemen randevu alın ve muayene olunç kendi kendine geçmiyor çünkü.
Çok teşekkür ederim.hayir yanma ya da başka bir belirti yok sadece idrarın kesik kesik gelmesi ve damla damla kaçırma durumu var.evet kadınların bu sorunu yaşadığını duymuştum ama ben daha çok hamilelerde oluyor sanıyordum.doktora gideceğim artık.umarım bir an önce düzelir
Çok teşekkür ederim.hayir yanma ya da başka bir belirti yok sadece idrarın kesik kesik gelmesi ve damla damla kaçırma durumu var.evet kadınların bu sorunu yaşadığını duymuştum ama ben daha çok hamilelerde oluyor sanıyordum.doktora gideceğim artık.umarım bir an önce düzelir
Gebelikte de yaşanıyor ama maalesef gebe olalım olmayalım bu enfeksiyon ömrümüzde bir kere bile olsa kapımızı çalıyor bir de illet bir hastalık, bir kere oldunuz mu yineleme olasılığı fazlalaşıyor.
Siz en kısa sürede doktora gidin, ilaç tedavisine başlansın, bol su ve içebilirseniz maydanoz suyu da iyi geliyor, tekrar geçmiş olsun.
Gebelikte de yaşanıyor ama maalesef gebe olalım olmayalım bu enfeksiyon ömrümüzde bir kere bile olsa kapımızı çalıyor bir de illet bir hastalık, bir kere oldunuz mu yineleme olasılığı fazlalaşıyor.
Siz en kısa sürede doktora gidin, ilaç tedavisine başlansın, bol su ve içebilirseniz maydanoz suyu da iyi geliyor, tekrar geçmiş olsun.
Insallah ince topuk
simdi oyle okuyunca korktum bu durum bir kac aydir var bende gecenlerde de idrar testi vermistim.birsey cikmadi. Saglikla bir dogum yapsaydim hayirlisyla