İdrar sorunu??

Herkes bol su içmeyi öneriyor iyi geliyormuş sanırım.suyun vücuda faydası çok gerçekten bol bol içmek lazim.sevindim sizin iyi olmanıza:)

Teşekkürler tavsiyeleriniz için size de geçmiş olsun.yaban mersinini ben de duydum evet biraz araştirayım ya da doktora danışırım.ağrılı olması da daha zordur eminim.insallah gecici bir durumdur bendeki de.yoksa böyle giderse çamasır kalmayscak elimde giymeye

Çok teşekkür ederim.hayir yanma ya da başka bir belirti yok sadece idrarın kesik kesik gelmesi ve damla damla kaçırma durumu var.evet kadınların bu sorunu yaşadığını duymuştum ama ben daha çok hamilelerde oluyor sanıyordum.doktora gideceğim artık.umarım bir an önce düzelir

Gebelikte de yaşanıyor ama maalesef gebe olalım olmayalım bu enfeksiyon ömrümüzde bir kere bile olsa kapımızı çalıyor bir de illet bir hastalık, bir kere oldunuz mu yineleme olasılığı fazlalaşıyor.

Siz en kısa sürede doktora gidin, ilaç tedavisine başlansın, bol su ve içebilirseniz maydanoz suyu da iyi geliyor, tekrar geçmiş olsun.

Teşekkür ederim evet doktora gitmem şart artık. umarım tekrarlamaz ve kısa sürede atlatırım

Insallah ince topuk simdi oyle okuyunca korktum bu durum bir kac aydir var bende gecenlerde de idrar testi vermistim.birsey cikmadi. Saglikla bir dogum yapsaydim hayirlisyla

Merhaba bu durumu atlattınız mı. Yada bir doktora gittiniz mi öğrenebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…