• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar renginize göre cinsiyet tahmini

Cennethurmam

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
139
67
13
35
Merhaba kızlar, idrar renginiz turuncumsuysa kız, yeşilimsi ise erkek olur diye bi teori var. Benim kızımda gerçekten koyu ve sarı- turuncu arasıydı, sonra oğlumda yeşilimsi bi sarılığı vardı erkek olacak diyolardı erkek oldu gerçekten. Şuan 3.ye hamileyim 10 haftalık, şuan bariz yeşilimsi renk. Acaba sizlerde durum nasıl test eden oldu mu

Ben de ilk defa duydum ve bana da mantiksiz geldi.Idrar rengi vucuttaki su alimina ya da enfeksiyona gore degisen bir sey diye biliyorum.Ben genelde idrarimi bunu ogrenmek icin kontrol ediyorum.Tesaduf olmus olabilir.

Ben de ilk defa duydum ve bana da mantiksiz geldi.Idrar rengi vucuttaki su alimina ya da enfeksiyona gore degisen bir sey diye biliyorum.Ben genelde idrarimi bunu ogrenmek icin kontrol ediyorum.Tesaduf olmus olabilir.
Canım halam yıllardır bu şekil tahmin ediyormuş herkesinkini çoğu doğru çıkıyormuş zaten ondan duydum bende. Bende tuttu bakalım bunda da tutacak mı 10 güne öğrenirim cinsiyeti.

Benim kızlarımda çok koyu sarı olurdu şimdi yeşilimsi açık sarı bende neden önceki gibi değil diye düşünüyordum inşallah doğrudur 😃

idrarim koyu ve idrar yolu enfeksiyonum var.
Yani o turunculuk enfeksiyondan olabilir dikkat edin derim.

Benimde kızimda cok du icmeme ramn koyu sariydi hatta nie boyle die saldırıyordum . Ama bu bebisye acik sari yani cok ta su icmiyorum. Cinsiyeti daha belli degil ama bana bu tez dogru gibi geliyor.

Back