• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar rengi ve hamilelik belirtileri.

Aytac2597

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2022
55
15
3
27
Bana bi fikir vere bilirmisiniz. Adetime 3 gun var. Cok ufak peçeteme kan geldi. Rengine dikkat etmedim. Kaç gundur yorgun, halsiz, uyku moduna ayarlanmis gibi, uyuma istegi. Bel, karin, sirt, kasik sizlamalari. Gogus agrisi, sabah bulantilari, mide yanmasi ates basması. ruh degisimleri, bas agrisi...once regl sandim...simdi supelenmedim degl...cok az peceteme kan degnce...cun ki gecen ay 13u adet olmustum. Bu ay 10u olacaktim. Dun test yaptim. Erken gebelik, - tek cizgi cikti. Karasiz kaldim. Yumurtlama gunumde 27si idi. İdrar rengimd ebir kac gundur baya koyu olmaya basladi. Normalda olmaz boyle. Hic olmadi hatta.

Yumurtlama gününüzden 14 gün sonra test yapın belirtiler bazen psikolojik de olabiliyor ben şimdiye kadar neler neler hissettim bir bilseniz.. idrar rengi değişkenlik gösterebilir ama erken yapmışsınız testi, 10-11 Ağustos gibi tekrar yapın bence :)

Bana bi fikir vere bilirmisiniz. Adetime 3 gun var. Cok ufak peçeteme kan geldi. Rengine dikkat etmedim. Kaç gundur yorgun, halsiz, uyku moduna ayarlanmis gibi, uyuma istegi. Bel, karin, sirt, kasik sizlamalari. Gogus agrisi, sabah bulantilari, mide yanmasi ates basması. ruh degisimleri, bas agrisi...once regl sandim...simdi supelenmedim degl...cok az peceteme kan degnce...cun ki gecen ay 13u adet olmustum. Bu ay 10u olacaktim. Dun test yaptim. Erken gebelik, - tek cizgi cikti. Karasiz kaldim. Yumurtlama gunumde 27si idi. İdrar rengimd ebir kac gundur baya koyu olmaya basladi. Normalda olmaz boyle. Hic olmadi hatta.

Canım suan senınle aynı durumdayız adet günlerimiz dahi aynı bende yarın sabah test yapıcam

Kızlar reglime 2 gün var. Sizce var mı gebelik bende. Erken gebelik testi yaptım. Bir daha yapayım mı

Bende çok okudum canım.
Akıntı oldunmu, onuda okudum çok.
Yani siradisi yasamadim. Bende zaten oluyo hep.Tabi bu da kimilerinde oluyo.Ben sanrm adet gunumde yaptim orta belirginlkte cikti.Baska dikkatimi ceken belirti yasamadim.Yumurtlama sureclerini iyi takip edince baska engel yoksa normal sartlarda gebelik olasiligi cok yukseliyo

Back