- 25 Ekim 2024
- 15
- 2
- 35
- Konu Sahibi gulumunbahar
Merhaba idrar testi pozitif çıkıyor kanda gebelik yok. İlk 3 dk baz alıyorum. Başına gelen yardımcı olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç test yaptınız? Test yanlış olabilirMerhaba idrar testi pozitif çıkıyor kanda gebelik yok. İlk 3 dk baz alıyorum. Başına gelen yardımcı olur mu?
Test bozuk olabilir. İdrarda çıkıp da kanda çıkmaması pek mümkün değil. Farklı testlerle deneyin yine aynı sonucu alırsanız doktora görünün mutlaka.Merhaba idrar testi pozitif çıkıyor kanda gebelik yok. İlk 3 dk baz alıyorum. Başına gelen yardımcı olur mu?
bnde aynı durumdayım dün sabah idrar testi pozitif çıktı akşam kan verdim aynı testi 2 gün önce yaptım onda hiçbişey çıkmamıştı kafam çok karıştı benimdeMerhaba idrar testi pozitif çıkıyor kanda gebelik yok. İlk 3 dk baz alıyorum. Başına gelen yardımcı olur mu?
İki farklı marka ilk dk da silik çizgi çıktıKaç test yaptınız? Test yanlış olabilir
aynı şeyi yaşıyorum idrar pozitif kanda çıkmadıİki farklı marka ilk dk da silik çizgi çıktı
Merhaba benim dün transferin 6. Günüydü kan verdim negatif çıktı mahvoldum bugün 7. Gün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı kanda olmayan idrarda nasıl oluyor anlamadım kafam karıştıBen de öyle öğrenmiştim hamileliğimi. Kaç tane test yaptım hepsi pozitif ama kanda bir türlü çıkmadı. Kimyasal/boş gebelik dediler ilaç verdiler hiçbirini kullanmadım çünkü belirtilerim de vardı (göğüs ağrısı , halsizlik, kasıklarımda ağrı , bulantı) Doktorlara inat gide gide birden hcg yükseldi. Geç döllenmede de olabiliyor böyle.
merhabaa bebeğinize ve size mutlu bir hayat diliyorum :)))))) bende reglim 6. gecikme günü bugün 4 gün önce pembe bir lekelenme oldu yerleşme ile uyumlu belirtileri vardı o gün test yaptım negatif yerleşmeden 3 gün sonra yaptım sabah idrarla pozitif çıktı aynı gün akşam kanda <5 çıktı kafam çok karıştı idrar testlerinde silik çizgi çıkıyor ama kanda <5 çıkıyor ne yapacağımı şaşirdimBen de öyle öğrenmiştim hamileliğimi. Kaç tane test yaptım hepsi pozitif ama kanda bir türlü çıkmadı. Kimyasal/boş gebelik dediler ilaç verdiler hiçbirini kullanmadım çünkü belirtilerim de vardı (göğüs ağrısı , halsizlik, kasıklarımda ağrı , bulantı) Doktorlara inat gide gide birden hcg yükseldi. Geç döllenmede de olabiliyor böyle.
Bir hafta sonra kanda baktırın bende öyle yapacağım. Rabbim isteyen tüm herkese sağlıklı evlatlar versinmerhabaa bebeğinize ve size mutlu bir hayat diliyorum :)))))) bende reglim 6. gecikme günü bugün 4 gün önce pembe bir lekelenme oldu yerleşme ile uyumlu belirtileri vardı o gün test yaptım negatif yerleşmeden 3 gün sonra yaptım sabah idrarla pozitif çıktı aynı gün akşam kanda <5 çıktı kafam çok karıştı idrar testlerinde silik çizgi çıkıyor ama kanda <5 çıkıyor ne yapacağımı şaşirdim
Muhtemelen kullandığınız ilaçlar dan dolayı idrarda pozitif görmüşsünuz. Allah tan ümit kesilmez. Bir hafta sonra tekrar kan verin.Merhaba benim dün transferin 6. Günüydü kan verdim negatif çıktı mahvoldum bugün 7. Gün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı kanda olmayan idrarda nasıl oluyor anlamadım kafam karıştı
Bugün 8. Gün idrar testi yaptım tekrar negatif çık bütün ümidim bitti benim artıkMuhtemelen kullandığınız ilaçlar dan dolayı idrarda pozitif görmüşsünuz. Allah tan ümit kesilmez. Bir hafta sonra tekrar kan verin.
İnşallah bir dahaki ay güzel haberler alırsınız. Ümidinizi kaybetmeyin. Psikoloji hormonlari çok etkiliyor. Tedavi sonrası kendiliğinden gebe kalan çok tanıdığım var.Bugün 8. Gün idrar testi yaptım tekrar negatif çık bütün ümidim bitti benim artık
Canim geç döllenme de idrar da pozitif çıkıp kan da negatif mi cikiyor? Bende öyle durumdayım da şuanBen de öyle öğrenmiştim hamileliğimi. Kaç tane test yaptım hepsi pozitif ama kanda bir türlü çıkmadı. Kimyasal/boş gebelik dediler ilaç verdiler hiçbirini kullanmadım çünkü belirtilerim de vardı (göğüs ağrısı , halsizlik, kasıklarımda ağrı , bulantı) Doktorlara inat gide gide birden hcg yükseldi. Geç döllenmede de olabiliyor böyle.