idrar pozitif kan negatif yardimmm

xyzxyz

Sadece İmtihan....
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
1.432
631
Arkadaslar 1adet 2.gun embriyosu yerlestirildi.bugun 9.gun...soyle anlatayim dun ve bugun idrar testi yaptim silik cizgi belirdi.o sevincle bugun hastaneye gittim.idrarda pozitif gorduysem kanda kesin cikar diye...sonuc 0.49 cikti ysni negatif..yani herkes idrarda negatif kanda pozitif,bendeyse tam tersi oldu.neden böyle oldu? Cok saskinim uzgunum..bu durumla karsilasan var mı akil verin nolur..

canm ıdrarda kullandgmz ilaçlardan poztf cıkıyor aşılamada bende mutluluktan hıckırarak aglamıştm sonc negtfndi rabbm hayrlısnı versn ama sen yine 12. gun yaptr

Hayırlısı olsun,idrardaki pozitiflik ilaclarin etkisiyle oluyormus,kan sonucu kesindir ama 12. Gün tekrarla istersen

bende aynı şeyi yaşıyorum şu anda idrar testim pozitif çıkıyo, kan testi negatif çıktı, ama ben hiçbir ilaç kullanmıyorum. ağrı kesici bile içmedim, uzun zamandır da ilaç kullanmıyorum, kendi çabalarımla hamile kalmaya çalışıyorum, henüz doktora da gitmedim. kafam karma karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…