Ayni durumu yaşadım cnm.o.ay kullanmis.oldugun igne veya.ilac.varsa onun etkisi oluyomus hormonlarda.Kizlar herkeze merhaba sabah ilk idrarla ucuz testten yaptim 20 dakika falan kesin gecmistir cok silik belli belirsiz cizgi cikti acabami dedim sonra ayni idrarla erken test yaptim herkezin bakinca gorebilecegi ikinci cizgi cikti ama tabi oda silik bende bi heyecan sardi tabi kesin var diyorum iki saat sonra kan verdim negatif ve hisran tabi morel sifir sifir sifir .....
Simdi ben anlamadim ne alaka idrar pozitif kan negatif boyle olan varmi hic bi cvp ne olur .....
Bu arada bata 2 gun var ....
Ayni durumu yaşadım cnm.o.ay kullanmis.oldugun igne veya.ilac.varsa onun etkisi oluyomus hormonlarda.
Umarim guzel.haber alirsinHic ilac kullanmadim aksi gibi bugun yada yarin kesin olmam lazim ama bakalim bazi yerlerde okudum kan testi negatif olsada bazen yani milyonda bir hibi bie ihtimal gebelim olabiliyormus bir daha test yapmadim bekliyirum
Aynisini 2 ay once yasadim her yaptigim test silik 2.cizgi cikmisti farkli markallarda ama kanda sonuc negatif olnustu.simdi benimde bat 4 bugun dayanamayip yine test yaptim sonuc silik cizgiKizlar herkeze merhaba sabah ilk idrarla ucuz testten yaptim 20 dakika falan kesin gecmistir cok silik belli belirsiz cizgi cikti acabami dedim sonra ayni idrarla erken test yaptim herkezin bakinca gorebilecegi ikinci cizgi cikti ama tabi oda silik bende bi heyecan sardi tabi kesin var diyorum iki saat sonra kan verdim negatif ve hisran tabi morel sifir sifir sifir .....
Simdi ben anlamadim ne alaka idrar pozitif kan negatif boyle olan varmi hic bi cvp ne olur .....
kanda bir günlük dahi olsa çıkar diyorlar bide idrar testleri genelde 10 dk dan sonra çıkan testi bozuk olarak yorumlayın diyor açıklamada prespektüsüne baktın mı testen teste değişir belki ama benim bildiğim kanda hemen çıkar olmadı adetinin geçikmesini bekle sonra tekrrar testler yaparsınKizlar herkeze merhaba sabah ilk idrarla ucuz testten yaptim 20 dakika falan kesin gecmistir cok silik belli belirsiz cizgi cikti acabami dedim sonra ayni idrarla erken test yaptim herkezin bakinca gorebilecegi ikinci cizgi cikti ama tabi oda silik bende bi heyecan sardi tabi kesin var diyorum iki saat sonra kan verdim negatif ve hisran tabi morel sifir sifir sifir .....
Ikinci yaptigim test erken genelik testiydi ve o 5 dakkaya falan kalmadan silik cizgi belirmistikanda bir günlük dahi olsa çıkar diyorlar bide idrar testleri genelde 10 dk dan sonra çıkan testi bozuk olarak yorumlayın diyor açıklamada prespektüsüne baktın mı testen teste değişir belki ama benim bildiğim kanda hemen çıkar olmadı adetinin geçikmesini bekle sonra tekrrar testler yaparsın
Bata varmi daha seninAynisini 2 ay once yasadim her yaptigim test silik 2.cizgi cikmisti farkli markallarda ama kanda sonuc negatif olnustu.simdi benimde bat 4 bugun dayanamayip yine test yaptim sonuc silik cizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?