• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Idrar pozitif betahcg kanda negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zezelala

Kizim abla oluyor
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Kizlar herkeze merhaba sabah ilk idrarla ucuz testten yaptim 20 dakika falan kesin gecmistir cok silik belli belirsiz cizgi cikti acabami dedim sonra ayni idrarla erken test yaptim herkezin bakinca gorebilecegi ikinci cizgi cikti ama tabi oda silik bende bi heyecan sardi tabi kesin var diyorum iki saat sonra kan verdim negatif ve hisran tabi morel sifir sifir sifir .....
Simdi ben anlamadim ne alaka idrar pozitif kan negatif boyle olan varmi hic bi cvp ne olur .....
Bu arada bata 2 gun var ....

Kizlar herkeze merhaba sabah ilk idrarla ucuz testten yaptim 20 dakika falan kesin gecmistir cok silik belli belirsiz cizgi cikti acabami dedim sonra ayni idrarla erken test yaptim herkezin bakinca gorebilecegi ikinci cizgi cikti ama tabi oda silik bende bi heyecan sardi tabi kesin var diyorum iki saat sonra kan verdim negatif ve hisran tabi morel sifir sifir sifir .....
Simdi ben anlamadim ne alaka idrar pozitif kan negatif boyle olan varmi hic bi cvp ne olur .....
Ayni durumu yaşadım cnm.o.ay kullanmis.oldugun igne veya.ilac.varsa onun etkisi oluyomus hormonlarda.

Hic ilac kullanmadim aksi gibi bugun yada yarin kesin olmam lazim ama bakalim bazi yerlerde okudum kan testi negatif olsada bazen yani milyonda bir hibi bie ihtimal gebelim olabiliyormus bir daha test yapmadim bekliyirum

Hic ilac kullanmadim aksi gibi bugun yada yarin kesin olmam lazim ama bakalim bazi yerlerde okudum kan testi negatif olsada bazen yani milyonda bir hibi bie ihtimal gebelim olabiliyormus bir daha test yapmadim bekliyirum
Umarim guzel.haber alirsin

Aynisini 2 ay once yasadim her yaptigim test silik 2.cizgi cikmisti farkli markallarda ama kanda sonuc negatif olnustu.simdi benimde bat 4 bugun dayanamayip yine test yaptim sonuc silik cizgi

Kanda daha sonra cikma ihtimali var mi acaba? Yani birkac gun sonra kan degerleri artar mi ki? Doktorla gorustunuz mu?

En guvenilir kan testidir bat a bi kac gun kalasiya yapsan da dogru cikar.

kanda bir günlük dahi olsa çıkar diyorlar bide idrar testleri genelde 10 dk dan sonra çıkan testi bozuk olarak yorumlayın diyor açıklamada prespektüsüne baktın mı testen teste değişir belki ama benim bildiğim kanda hemen çıkar olmadı adetinin geçikmesini bekle sonra tekrrar testler yaparsın

Ya evet bazi yerlerde 1 gunlukte olsa cikar diyorlar ama doktorlarda kese olusmadan hcg horminu yukselmez diyo bugun bat gunum ama hala olmadim ve hic olcakmis hibi bir hissim yok yarinda olmassam sabah ilk idrara bir test daha yapmayi dusunuyorum yarin tatile cikicaz biliyim varsa yoksa ona gore davranirim diyorum ama hayirlisi kizlar insallah minicik kalpler bizimle olurlar insallah

kanda bir günlük dahi olsa çıkar diyorlar bide idrar testleri genelde 10 dk dan sonra çıkan testi bozuk olarak yorumlayın diyor açıklamada prespektüsüne baktın mı testen teste değişir belki ama benim bildiğim kanda hemen çıkar olmadı adetinin geçikmesini bekle sonra tekrrar testler yaparsın
Ikinci yaptigim test erken genelik testiydi ve o 5 dakkaya falan kalmadan silik cizgi belirmisti

Aynisini 2 ay once yasadim her yaptigim test silik 2.cizgi cikmisti farkli markallarda ama kanda sonuc negatif olnustu.simdi benimde bat 4 bugun dayanamayip yine test yaptim sonuc silik cizgi
Bata varmi daha senin

Aynısını ben yaşadım ikinci çizgide silik ama belirgin kırmızıydı bi heyecanla gittim kan testi yaptırdım 0.100 gebelik YÖK ama ben araştırdım o ara bi kere idrarda öyle gördüm ya taktım kafaya ama meğersem hamile değilmişim ayni kendinize Ümit verip sonradan üzülmeyin kan testi kesin sonuç bazı geç döllenmelerinde çıkmıyor ama o da binde bir hayırlısı olsun inşallah

Amin kizlar aminnnn hakkimizda hayirlisi olsun insallah

Kimyasal gebelik olabilir

Bugunki durum bu

Eklentiler

• 20170630_210114.jpg
    20170630_210114.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 82
  • 20170630_210157.jpg
    20170630_210157.jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 92
Back