Idrar negatif olup kanda pozitif hamilelik goren varmi

kanadikirik

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2024
198
56
18
Kızlar selam regl günüm 1 gün gecikti ilaç kullandığım için 4 aydır duzenli. İdrar testi negatif bu şekilde olupta kanda pozitif gören varmi örnek olabilecek🌈

Eklentiler

• 20250216_093216.webp
    20250216_093216.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 89
Bende idrar testi yaptım negatif çıktı üç kere falan yaptım hatta, bugün kadın doğuma gittim doktor ultrasyonda şüphelendi sıvı birikimi desem erken gebelik desem bilemedim erken gebe olabilirsin dedi kan ver dedi şimdi kan sonucunu bekliyorum. Doktora dedim test yaptım negatif dedim sen bakma teste yanıltıcı oluyor testler emin olalım kana bakalım dedi şimdi sonuç bekliyorum bakalım

Bende idrar testi yaptım negatif çıktı üç kere falan yaptım hatta, bugün kadın doğuma gittim doktor ultrasyonda şüphelendi sıvı birikimi desem erken gebelik desem bilemedim erken gebe olabilirsin dedi kan ver dedi şimdi kan sonucunu bekliyorum. Doktora dedim test yaptım negatif dedim sen bakma teste yanıltıcı oluyor testler emin olalım kana bakalım dedi şimdi sonuç bekliyorum bakalım
Sonucu yazın lütfen 🥰

Sonucu yazın lütfen 🥰
Sonuç negatif. Ben genel muayene gitmiştim gebelik öncesi bir durumla karşılaşırsam önlemimi alayım almam gereken vitaminler varsa alayım sonra gebelik düşünürüm diye. Kadın doğuma gittiğim de tüm testleri falan yaptırdım şükür bir şey çıkmadı sadece ultrasonda doktor şüphelendi. Sonra kan verdim negatif çıktı. Doktor dedi ki regli olmaya yakınsanız bu sıvıdır sıvı birikir regli öncesi dedi reglime 7 gün var. Benim tavsiyem her kadın yılda bir kere de olsa kadın doğuma gidip tarama yaptırmalı hormon- rahim ağzı kanseri- adet düzensizliği vs ben ilk kez gittim gebelik düşünüyorum diye erkenden tedbir için rahatladım. Bekleyin bir kaç gün test yapın yine regli olmuyorsanız ve test negatif bile olsa bence doktora görünün belki aldığınız ilaçtan dolayı bir yan etkide olabilir. Sağlıklı günler dilerim 🍀☺️🥰

Back
X