• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar kültürü

Mavi turna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
176
117
53
Merhaba arkadaslar yukledigim fotografa yorum yaparmsnz idrar kültüründe pozitif yazan deger nedir bebegimin sonucu doktoru sehir disinda aradim ulasamadim

Eklentiler

• IMG_20181114_162548.jpg
    IMG_20181114_162548.jpg
    225,4 KB · Görüntüleme: 1.495
Yazan bakteri çıkmış, alttakiler de hangi antibiyotiğe ne kadar dirençli onu gösteriyor.

Merhaba arkadaslar yukledigim fotografa yorum yaparmsnz idrar kültüründe pozitif yazan deger nedir bebegimin sonucu doktoru sehir disinda aradim ulasamadim
internette esbl pozitif diye araştırırsanız çıkıyor.
Bir çeşit bakteri vs ishal vb enfeksiyonlara sebep oluyormuş.
Geçmiş olsun.

Kum varlığını bu göstermez. Evde kullanabileceği antibiyotiklerin hepsine dirençli. Dirençli olmadığı antibiyotik grupları eve reçete edilemez. Hastanede uygulanmalı.

Kum varlığını bu göstermez. Evde kullanabileceği antibiyotiklerin hepsine dirençli. Dirençli olmadığı antibiyotik grupları eve reçete edilemez. Hastanede uygulanmalı.
Valla kafam karisti ya biz idrari bobreklerindeki kum icin verdik ne çıktı cok ciddi bisey degil dimi okuduklarim hic hosuma gitmedi yarına kadar icim daralir

Back