Panik yapma, bebeğe zarar gelmez ama doktora hemen git antibiyotik verecektir. İç bişey olmaz. Ben de enfeksiyon geçirdim. Hamilelikte çoğu kadın geçirir. Ağır ya da hafif. Ama bekleme sakın. Beklemek problem yaratır. Ve çoook çok su içmelisin. 4 litreyi zorla. Su en önemlisi enfeksiyon tedavisinde37 derece de kanli ve mac conkey agarda 24 saatlik inkübasyon sonrasında e.coli kolonileri üredi
Ureme düzeyi:80.000 cfu/ml
(1ml idrarda 100.000 cfu/ml den az üreme olduğunda ve nadir lökasit görüldüğü durumlarda sonucun yeni bir numune ile teyidi önerilir.
Gram boyalı preparatta:nadir lökasit ve gram basiller görüldü yaziyor hamileyim bebegime bi zarari olur mu doktora gidicem zaten ama lütfen bu durumla karsilasip iyilesen var mi
Geçer geçer, sıkıntı yapma. Farkedilmiş sonuç olarak. Çözümsüz birşey değilDiger degerlerim sanirim normal inşallah bisi olmaz çok su içiyorum aslinda ama yaramiyor demekki vücud temizligime de önem veriyorum c vitaminli seyler yemem lazim sanirim netten baktim ve bolca su için diyor ayin 25 inde testleri doktora götürücem Allahin izniyle gecer inşallah
Mrb canım yorumunu okudum da şuan nasıl oldun iyileştin mi benimde ileri düzeyde 80.000 diyor ve salmonella çıktı diyor ve ben 837 derece de kanli ve mac conkey agarda 24 saatlik inkübasyon sonrasında e.coli kolonileri üredi
(1ml idrarda 100.000 cfu/ml den az üreme olduğunda ve nadir lökasit görüldüğü durumlarda sonucun yeni bir numune ile teyidi önerilir.
Gram boyalı preparatta:nadir lökasit ve gram basiller görüldü yaziyor hamileyim bebegime bi zarari olur mu doktora gidicem zaten ama lütfen bu durumla karsilasip iyilesen var mi
Mrb canım yorumunu okudum da şuan nasıl oldun iyileştin mi benimde ileri düzeyde 80.000 diyor ve salmonella çıktı diyor ve ben 8 kasım beri ishal mide bulantısı kusma çekiyordum testlerimde sadece idrar yolu enfeksiyonu çıktı okadar daha sonra bu salmonella bakterisi çıktı ve bunuda 11 ocakta yaptık Dr. Dedi idrarda çıkmaz tekrar istedi cuma günü verdim 13 ocakta ynai şimdi sonuç çıktı üreme olmadı diyor . Dr da dediki tekrar dene belki affedersin dışkı falan girdi , tekrar verdim bugunde sonuç üremesi diyor lütfen biride bana yardım edebilir mi canım yada senin geçti mi nasıl geçti37 derece de kanli ve mac conkey agarda 24 saatlik inkübasyon sonrasında e.coli kolonileri üredi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?