Calisitigm icin ozele gitmeyi dusunuyorum cunku en son mantar tedavimden 3hafta ust uste gittim izin alamiyorum surekli malesef islerim yogunDevlet hastanelerinde bedava..
Smear yaptirdim temiz cikti ilac kullandim elma sirkesi ictim gecmedi birde kasintimda olmuyor sadece beyaz sut kesigi akinti oluyor surekli tuvaletteyim gene mi akintim geldi diye psikolojim bozulduHer hastanenin fiyati farklidir.ayrica smear yaptirsan daha iyi mantar icin
Tamam arastirayim kullanicam saolCanestan fitil kullanabilirsin benimde 8 aydır geçmeyen mantar ve akıntım var yeşil ve aarı akıntıma bir tek o fitil çare oldu
Cok saol, sonuclar hemen cikiyor mu pekiCanım geçen sene bu zamanlar idrar kültürü yaptırdım özelde. Yanlış hatırlamıyorsam 80₺ ücret ödedim. Canım steril bir gazlı bez veriyorlar. Onunla vajinanı temizleyip şişeye idrarını aktarıyorsun. Bu kadar.
Canım evet ben hemen birkaç saat sonra almıştım. Bence kafana göre ilaç kullanma. Tahlilini kültürünü yaptır. Zor birşey değil birkaç dakikanı alır.Cok saol, sonuclar hemen cikiyor mu peki
Tamam cok saol :)) bende haftasonu gidio yaptiricam:))Canım evet ben hemen birkaç saat sonra almıştım. Bence kafana göre ilaç kullanma. Tahlilini kültürünü yaptır. Zor birşey değil birkaç dakikanı alır.
Bende hic yanma olmuyor cok nadir kasinti oluyor,kizariklik bende de var, bendeki mantar beyaz renkli, kokusuz. Sari akinti yogun ve kokuluysa anormal bi durum diye biliyorumKızlar vajinada yanma ve kızarıklık oluyo mu sizde? Benimde açık sarı akintim var mantar beyaz renkli mi oluyor sarı başka biseymi
Yoğun derken fazla akintim yok koku da yok ama yanma var offfBende hic yanma olmuyor cok nadir kasinti oluyor,kizariklik bende de var, bendeki mantar beyaz renkli, kokusuz. Sari akinti yogun ve kokuluysa anormal bi durum diye biliyorum
Bilemiyirym ki dr gorun istersen idrar yolu enfeksiyonu olabilirYoğun derken fazla akintim yok koku da yok ama yanma var offf
Yanma oluyordu canım. Kokulu koyu sarı akıntım vardı. İdrar yolu iltihapıymış. Dr’nin verdiği ilaçlarla düzeldimKızlar vajinada yanma ve kızarıklık oluyo mu sizde? Benimde açık sarı akintim var mantar beyaz renkli mi oluyor sarı başka biseymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?