Idrar kultur fiyatt acil kizlar

Gizmo_2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2019
206
91
98
Edirne
Merhaba kizlar daha once idrar kulturu yaptiranlar var mi nasil yapiliyor fiyati nedir paylasir misniz bende mantar var sut beyazi akintim oluyor cok nadir kasintim var kultur testi yaptirmak istiyorum yardimci olun lutfen

Her hastanenin fiyati farklidir.ayrica smear yaptirsan daha iyi mantar icin
Smear yaptirdim temiz cikti ilac kullandim elma sirkesi ictim gecmedi birde kasintimda olmuyor sadece beyaz sut kesigi akinti oluyor surekli tuvaletteyim gene mi akintim geldi diye psikolojim bozuldu

Canestan fitil kullanabilirsin benimde 8 aydır geçmeyen mantar ve akıntım var yeşil ve aarı akıntıma bir tek o fitil çare oldu

Canım geçen sene bu zamanlar idrar kültürü yaptırdım özelde. Yanlış hatırlamıyorsam 80₺ ücret ödedim. Canım steril bir gazlı bez veriyorlar. Onunla vajinanı temizleyip şişeye idrarını aktarıyorsun. Bu kadar.

Canım geçen sene bu zamanlar idrar kültürü yaptırdım özelde. Yanlış hatırlamıyorsam 80₺ ücret ödedim. Canım steril bir gazlı bez veriyorlar. Onunla vajinanı temizleyip şişeye idrarını aktarıyorsun. Bu kadar.
Cok saol, sonuclar hemen cikiyor mu peki

Kızlar vajinada yanma ve kızarıklık oluyo mu sizde? Benimde açık sarı akintim var mantar beyaz renkli mi oluyor sarı başka biseymi

Kızlar vajinada yanma ve kızarıklık oluyo mu sizde? Benimde açık sarı akintim var mantar beyaz renkli mi oluyor sarı başka biseymi
Bende hic yanma olmuyor cok nadir kasinti oluyor,kizariklik bende de var, bendeki mantar beyaz renkli, kokusuz. Sari akinti yogun ve kokuluysa anormal bi durum diye biliyorum

Bende hic yanma olmuyor cok nadir kasinti oluyor,kizariklik bende de var, bendeki mantar beyaz renkli, kokusuz. Sari akinti yogun ve kokuluysa anormal bi durum diye biliyorum
Yoğun derken fazla akintim yok koku da yok ama yanma var offf

Yanma oluyordu canım. Kokulu koyu sarı akıntım vardı. İdrar yolu iltihapıymış. Dr’nin verdiği ilaçlarla düzeldim

Back