How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

İdrar kokusu

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
42
Çok öxür dileyerek soruyorum.tuvalet sonrası suyla temizlik yapıyorum tuvalet kağıdı ile kuruluyorum çamaşıeımda sürekli ıslaklık ve idrae kokusu oluyor akıntı seğil idrar.günlük ped sorunu biraz çözse de çok sağlıksız diyorlar.sürekli iç çamaşırı her zaman değiştirmek mümkün değil.kıyafetlerime kadar siniyor idrar kokusu bir pabtalonuikinci gün giywmeyecek jdar kötü kokuyo.çözümü var mı

idrar yolu iltihabi ya da mantar olabilir dr a gdin

İdrar kaçırma sorununuz olmuş,doktora gidip ilaç tedavisiyle bu sorundan kurtulabilirsiniz.
Ne kadar geç giderseniz tedavi cerrahiye doğru ilerler.

Su tuketin. Su tukenlerin idrari daha keskin kokuyormus..

Ve bir doktora gitmekte fayda var.

Yaz ayında mı? Az su içiyorsanız belki o da idrarı koyulaştırıyor olabilir.
Ama temizliği de yaptığınıza göre kokan ter olmasın diye düşünüyorum

Çok öxür dileyerek soruyorum.tuvalet sonrası suyla temizlik yapıyorum tuvalet kağıdı ile kuruluyorum çamaşıeımda sürekli ıslaklık ve idrae kokusu oluyor akıntı seğil idrar.günlük ped sorunu biraz çözse de çok sağlıksız diyorlar.sürekli iç çamaşırı her zaman değiştirmek mümkün değil.kıyafetlerime kadar siniyor idrar kokusu bir pabtalonuikinci gün giywmeyecek jdar kötü kokuyo.çözümü var mı
Bence doktora gidin acaba sızıntı gibi birşey mi var idrar yollarınızda. Normal değil çünkü o kokunun oluşması

Farkina varmadan idrar kaciriyor olabilirsiniz.Bunun bircok nedeni olabilir.Idrar kesesinde sarkma,aşırı kilo,mantar yada bir enfeksiyon.
Bence doktora gidin ne olduğunu bilirseniz önlem almaniz kolay olur.
Bu arada normal regl icin olan pedlerden degilde idrar icin olanlardan kullanın

Back