kızLar annem 60 yaşında yıLlardır idrar kaçırma probLemi yaşıyor..ankarada ameLiyat oLmak istiyor önerebiLeceğiniz doktorLar var mı Lütfen yardım edin aciL
war tolga ecemiş hangi hastane bilmiyorum tam ama zonguldak ereğliden gitti bu doktor oraya annemı amelıyat ettı aynı nedenden dolayı cok gecmıs olsun. ve cok ıyı doktor cok ilgili
war tolga ecemiş hangi hastane bilmiyorum tam ama zonguldak ereğliden gitti bu doktor oraya annemı amelıyat ettı aynı nedenden dolayı cok gecmıs olsun. ve cok ıyı doktor cok ilgili
.Akay Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Tıbbi Kurucusu ve Tıbbi Koordinatörü görevine devam etmektedir.
cnm doktor tup bebek bölumundeymıs demekkı o bölume bakmıyor
.Akay Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Tıbbi Kurucusu ve Tıbbi Koordinatörü görevine devam etmektedir.
cnm doktor tup bebek bölumundeymıs demekkı o bölume bakmıyor
kızLar annem 60 yaşında yıLlardır idrar kaçırma probLemi yaşıyor..ankarada ameLiyat oLmak istiyor önerebiLeceğiniz doktorLar var mı Lütfen yardım edin aciL
İstanbul'da ikamet ediyor olsaydınız dr. önerebilirdim. Kayınvalidem aynı şikayetten muzdaripti. Benim de senelerdir gittiğim jinekoloğumda ameliyat oldu. İdrar torbasında aşırı sarkma varsa hem alttan hem üstten ameliyat yapılıyor. Çok rahat geçirdi ve şu an bana çok dua ediyor. Abdestini tutamaz haldeydi,öksürmekten ödü kopardı düşün :26: