- Konu Sahibi firuze-1524
-
benim günüm 10 günde geçse idrarda çıkmaz kanda bile zor çıkar keşke labaratuvarda yaptırsaydın 1 saatte veriyolar hayırlısı
kızlar ya size birşey sorucam,idrarda gebelik testi aldım,2-3 kez farklı günlerde yaptım.adet günüm 3 gün geçti,yani bu 3.gün.bugün yaptığımda belli belirsiz 2.çizgi oldu :dance:ama üzerinde 5.dk.dan sonra değerlendirme yapmayın yazıyor,2.çizgi nerdeyse 10-15 dk.sonra yani aradaki bölge iyice kuruyunca çıktı :sm_confused:hala bile çok net değil.kan tesi verdim,çarşamba alıcam,bekleyemedim o zamana kadar,hamilemiyim acaba?geçen ayda böyle oldu,kan testi negatifti ama bu çizgi daha belirgin sanki,ama ancak ışığa tutunca zor belli oluyo,yada ben çok istiyorum ya gözlerim beni yanıltıyo
kızlar ya size birşey sorucam,idrarda gebelik testi aldım,2-3 kez farklı günlerde yaptım.adet günüm 3 gün geçti,yani bu 3.gün.bugün yaptığımda belli belirsiz 2.çizgi oldu :dance:ama üzerinde 5.dk.dan sonra değerlendirme yapmayın yazıyor,2.çizgi nerdeyse 10-15 dk.sonra yani aradaki bölge iyice kuruyunca çıktı :sm_confused:hala bile çok net değil.kan tesi verdim,çarşamba alıcam,bekleyemedim o zamana kadar,hamilemiyim acaba?geçen ayda böyle oldu,kan testi negatifti ama bu çizgi daha belirgin sanki,ama ancak ışığa tutunca zor belli oluyo,yada ben çok istiyorum ya gözlerim beni yanıltıyo
Cnm dedigine gore hamisin ama sormak istedegim bisey var adet oncesinde yaptigin testlerde sliklik varmiydi gectiginde yapimcami sliklesti testin varsa burya at fotokızlar ya size birşey sorucam,idrarda gebelik testi aldım,2-3 kez farklı günlerde yaptım.adet günüm 3 gün geçti,yani bu 3.gün.bugün yaptığımda belli belirsiz 2.çizgi oldu :dance:ama üzerinde 5.dk.dan sonra değerlendirme yapmayın yazıyor,2.çizgi nerdeyse 10-15 dk.sonra yani aradaki bölge iyice kuruyunca çıktı :sm_confused:hala bile çok net değil.kan tesi verdim,çarşamba alıcam,bekleyemedim o zamana kadar,hamilemiyim acaba?geçen ayda böyle oldu,kan testi negatifti ama bu çizgi daha belirgin sanki,ama ancak ışığa tutunca zor belli oluyo,yada ben çok istiyorum ya gözlerim beni yanıltıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?